laptop sie nie wylacza :/
Laptop mojego znajomego nie chce sie wylaczyc, ma tam postawionego win xp (chyba sp2), i kiedy sie klika na opcje 'zamknij system', 'uruchom ponownie' a nawet 'wyloguj' to okienko gdzie dokonujemy wyboru znika :( Problem pojawil sie nagle wczesniej wszystko bylo OK. Czy ktos sie spotkal z podobnym problemem?
Odpowiedzi: 8
Produkty M$ sa nieprzewidywalne, chcialem sprawdzic czy wylaczy sie z poziomu okna wyboru uzytkownika i udalo sie :) Od tego czasu udaje sie rowniez zamknac winde normalnie, juz po zalogowaniu i wszystko wrocilo do normy :)
mavego, wejdz do przyklejonego tematu i przeczytaj fragment pt. "Restart zamiast wyłączenia systemu". To sa zbiezne sprawy.
nie dziala nawet 'shutdown', przeskanowalem antywirusem, antyspy i dalej to samo, nie zauzwazylem tez podejrzanych procesow :(
kamaa, kurna jego mać. Czy Ty wiesz co wypisujesz czy piszesz co Ci tylko do glowy przyjdzie ? Serdecznie dosc mam tych Twoich glupkowatych porad ktore mozna w kiblu spuscic – taki z nich pozytek.kamaa:
start=>> uruchom CMDshutdown –a
Moze powiesz co ta komenda ma zrobic ?
No pewnie ze mozna i tak, jednak mi zalezy zeby to naprawic.
start=>> uruchom CMD
shutdown –a
Nie ma tam ad–aware, niedlugo mi przywiezie tego laptopa i wowczas sie pobawie.
Ad–aware zainstalowany ? Jesli tak, wylacz jego modul Ad–watch. Jesli nie, w przyklejonych tematach znajdziesz podpwiedzi.
Strona 1 / 1