Laptop–kłopot z zamknięciem systemu Win XP

Witam Mam przenośny laptop i od pewnego czasu nie zamyka sie system Windows XP. Probowałam juz w ustawieniach w panelu sterowania w opcjach zasilania. Co jeszcze moze byc powodem nie zamykania sie systemu ??, proszę niech ktoś mi coś podpowie, bo bardzo to jest denerwujące i szkodliwe dla systemu jeśli wyłaczyć mozna go tylko poprzez wyjęcie baterii:(

Odpowiedzi: 13

przepraszam źe znowu pisze :o Ale strasznie polubiłam to forum i chciałam źóltemu podziekowac za pozdrowienia :D
Ewaaa
Dodano
03.11.2005 18:19:20
Jezeli nic nie zauwazyles, to czego oczekujesz ? Widocznie masz wersje Ad–aware nie powodujaca takiego bledu.
Natomiast jesli uzywa sie tego programu, a w szczegolnosci ma sie uruchomiony w tle jego skladnik Ad–watch i dodatkowo systemu nie mozna zamknac, wystarczy albo wylaczyc Ad–watch, albo zmienic wersje Ad–aware na inna.
EL NINO
Dodano
02.11.2005 23:48:13
Ty Żółty to nawet i szarmancki potrafisz być tylko nie odpowiedziałeś na pytanie co z tym Ad–Watch?
Teź to mam i nie zauwaźyłem źadnych sensacji w związku z nim.
adam_broda
Dodano
02.11.2005 20:47:45
Ewaaa:
ZÓŁciutki..czemu ty jesteś dla mnie taki cyniczny i draźliwy, ja tylko grzecznie pytam a ty swą kąśliwością stale mi dokuczasz...

Wybacz Ewo, ale ... ja ?? cyniczny ?? draźliwy ?? stale ?? Skąd takie wnioski – doprawdy nie wiem (zwłaszcza to "stale")... Moźe i prawda, źe nie byłem dostatecznie szarmancki i nie uźyłem magicznego "proszę", ale naprawdę da się odpowiedzieć dwóm osobom w jednym poście (m.in. uźywając przycisku ).

Ewaaa:
Pozdrawiam Cie serdecznie..i uśmiechaj sie czesciej jak starassz sie pomagac ludziom..

Dziękuję za troskę o mój humor i samopoczucie :) I ja równieź Cię pozdrawiam :)
Żółty
Dodano
02.11.2005 01:03:44
ZÓŁciutki..czemu ty jesteś dla mnie taki cyniczny i draźliwy, ja tylko grzecznie pytam a ty swą kąśliwością stale mi dokuczasz...To jest odpowiedz i na inny temat wiec nie musze pisac wszystkiego w jednej odpowiedzi. Odpowiedziałam na pytanie EL NINO a Ciebie nie bardzo zrozumialam o co ci chodzi z tą zmianą...Pozdrawiam Cie serdecznie..i uśmiechaj sie czesciej jak starassz sie pomagac ludziom..Bo tutaj chyba nie ma przymusu odpowiadac na ludzkie problemy i kazdy chyba to robi z własnej woli..prawda kochani?
Ewaaa
Dodano
02.11.2005 00:36:07
Ewaaa:
acha i zapomniałam odpowiedzieć na pytanie EL NINO – uźywam programu Ad–aware ...a coś z nim jest nie tak??

Po pierwsze – uzywaj przycisku zmień. Po drugie Ad–Watch masz ?? Jak tak to wyłącz go i sprawdź.
Żółty
Dodano
02.11.2005 00:17:51
acha i zapomniałam odpowiedzieć na pytanie EL NINO – uźywam programu Ad–aware ...a coś z nim jest nie tak??
Ewaaa
Dodano
02.11.2005 00:16:44
Dziekuje za zainteresowanie moim problemem..Właściwie przez przypadek właściciel laptopa ktory miał ten sam problem..podsunął mi sposob na zamykanie systemu. Trzeba sie wylogowac i dopiero z tego poziomu zamykac system. Faktycznie pomoglo..co nie zmienia faktu ze nadal nurtuje mnie to...czemu on sie nie zamyka:))
Ewaaa
Dodano
02.11.2005 00:13:20
Dziekuje za zainteresowanie moim problemem..Właściwie przez przypadek właściciel laptopa ktory miał ten sam problem..podsunął mi sposob na zamykanie systemu. Trzeba sie wylogowac i dopiero z tego poziomu zamykac system. Faktycznie pomoglo..co nie zmienia faktu ze nadal nurtuje mnie to...czemu on sie nie zamyka:))
Ewaaa
Dodano
02.11.2005 00:13:20
Zapewne jakiś proces działający w tle nie pozwala na to. Sprawdź uruchomione procesy. Zrób zrzut i podeślij na forum albo programem hijackthis sprawdź i podeślij log.
Gelip
Dodano
01.11.2005 14:22:14
Uzywasz programu Ad–aware ?
EL NINO
Dodano
30.10.2005 23:38:26
Nie zamyka to znaczy nie reaguje na polecenie zamknij system ..nie zawiesza sie jest wciaz gotowy do pracy ignorując polecenie
Ewaaa
Dodano
30.10.2005 16:56:56
Zechciej łaskawie wytłumaczyć co to znaczy "nie zamyka się" Wiesza się ?? Pojawia się jakieś okienko i nie chce iść dalej ?? Pojawia się "Teraz moźesz bezieczeni wyłączyć ..." ??
Żółty
Dodano
30.10.2005 13:05:10
Ewaaa
Dodano:
30.10.2005 12:59:03
Komentarzy:
13
Strona 1 / 1