Laptop–kłopot z zamknięciem systemu Win XP
Witam Mam przenośny laptop i od pewnego czasu nie zamyka sie system Windows XP. Probowałam juz w ustawieniach w panelu sterowania w opcjach zasilania. Co jeszcze moze byc powodem nie zamykania sie systemu ??, proszę niech ktoś mi coś podpowie, bo bardzo to jest denerwujące i szkodliwe dla systemu jeśli wyłaczyć mozna go tylko poprzez wyjęcie baterii:(
Odpowiedzi: 13
przepraszam źe znowu pisze :o Ale strasznie polubiłam to forum i chciałam źóltemu podziekowac za pozdrowienia :D
Jezeli nic nie zauwazyles, to czego oczekujesz ? Widocznie masz wersje Ad–aware nie powodujaca takiego bledu.
Natomiast jesli uzywa sie tego programu, a w szczegolnosci ma sie uruchomiony w tle jego skladnik Ad–watch i dodatkowo systemu nie mozna zamknac, wystarczy albo wylaczyc Ad–watch, albo zmienic wersje Ad–aware na inna.
Natomiast jesli uzywa sie tego programu, a w szczegolnosci ma sie uruchomiony w tle jego skladnik Ad–watch i dodatkowo systemu nie mozna zamknac, wystarczy albo wylaczyc Ad–watch, albo zmienic wersje Ad–aware na inna.
Ty Żółty to nawet i szarmancki potrafisz być tylko nie odpowiedziałeś na pytanie co z tym Ad–Watch?
Teź to mam i nie zauwaźyłem źadnych sensacji w związku z nim.
Teź to mam i nie zauwaźyłem źadnych sensacji w związku z nim.
Ewaaa:
ZÓŁciutki..czemu ty jesteś dla mnie taki cyniczny i draźliwy, ja tylko grzecznie pytam a ty swą kąśliwością stale mi dokuczasz...
Wybacz Ewo, ale ... ja ?? cyniczny ?? draźliwy ?? stale ?? Skąd takie wnioski – doprawdy nie wiem (zwłaszcza to "stale")... Moźe i prawda, źe nie byłem dostatecznie szarmancki i nie uźyłem magicznego "proszę", ale naprawdę da się odpowiedzieć dwóm osobom w jednym poście (m.in. uźywając przycisku

Ewaaa:
Pozdrawiam Cie serdecznie..i uśmiechaj sie czesciej jak starassz sie pomagac ludziom..
Dziękuję za troskę o mój humor i samopoczucie :) I ja równieź Cię pozdrawiam :)
ZÓŁciutki..czemu ty jesteś dla mnie taki cyniczny i draźliwy, ja tylko grzecznie pytam a ty swą kąśliwością stale mi dokuczasz...To jest odpowiedz i na inny temat wiec nie musze pisac wszystkiego w jednej odpowiedzi. Odpowiedziałam na pytanie EL NINO a Ciebie nie bardzo zrozumialam o co ci chodzi z tą zmianą...Pozdrawiam Cie serdecznie..i uśmiechaj sie czesciej jak starassz sie pomagac ludziom..Bo tutaj chyba nie ma przymusu odpowiadac na ludzkie problemy i kazdy chyba to robi z własnej woli..prawda kochani?
Ewaaa:
acha i zapomniałam odpowiedzieć na pytanie EL NINO – uźywam programu Ad–aware ...a coś z nim jest nie tak??
Po pierwsze – uzywaj przycisku zmień. Po drugie Ad–Watch masz ?? Jak tak to wyłącz go i sprawdź.
acha i zapomniałam odpowiedzieć na pytanie EL NINO – uźywam programu Ad–aware ...a coś z nim jest nie tak??
Dziekuje za zainteresowanie moim problemem..Właściwie przez przypadek właściciel laptopa ktory miał ten sam problem..podsunął mi sposob na zamykanie systemu. Trzeba sie wylogowac i dopiero z tego poziomu zamykac system. Faktycznie pomoglo..co nie zmienia faktu ze nadal nurtuje mnie to...czemu on sie nie zamyka:))
Dziekuje za zainteresowanie moim problemem..Właściwie przez przypadek właściciel laptopa ktory miał ten sam problem..podsunął mi sposob na zamykanie systemu. Trzeba sie wylogowac i dopiero z tego poziomu zamykac system. Faktycznie pomoglo..co nie zmienia faktu ze nadal nurtuje mnie to...czemu on sie nie zamyka:))
Zapewne jakiś proces działający w tle nie pozwala na to. Sprawdź uruchomione procesy. Zrób zrzut i podeślij na forum albo programem hijackthis sprawdź i podeślij log.
Uzywasz programu Ad–aware ?
Nie zamyka to znaczy nie reaguje na polecenie zamknij system ..nie zawiesza sie jest wciaz gotowy do pracy ignorując polecenie
Zechciej łaskawie wytłumaczyć co to znaczy "nie zamyka się" Wiesza się ?? Pojawia się jakieś okienko i nie chce iść dalej ?? Pojawia się "Teraz moźesz bezieczeni wyłączyć ..." ??
Strona 1 / 1