Laptop i bluetooth
Mam problem polegający na zgraniu laptopa z nokia 6600. Niby wszystko jest zainstalowane:
–nokia suit – najnowsza wersja
–bluetooth jest zainstalowany i oprogramowanie do niego
– modem nokia teź
Komputer wykrywa telefon ale tyko w oprogramowaniu dla bluetootha. A dla nokii nie moźna się połączyć z źadną opcją. (modem, notatnik w telefonie, adresy itp.)
Jedyną zastanawiającą rzeczą jest to, iź po instalacji modemu dla nokii wszystkie porty utraciły swoje sterowniki. Nie wiem dlaczego. Zaktualizowałem je z płyty instalacyjnej ale i tak nie działa.
Moźe ktoś wie co zrobić w tym przypadku.
Pozdrawiam
–nokia suit – najnowsza wersja
–bluetooth jest zainstalowany i oprogramowanie do niego
– modem nokia teź
Komputer wykrywa telefon ale tyko w oprogramowaniu dla bluetootha. A dla nokii nie moźna się połączyć z źadną opcją. (modem, notatnik w telefonie, adresy itp.)
Jedyną zastanawiającą rzeczą jest to, iź po instalacji modemu dla nokii wszystkie porty utraciły swoje sterowniki. Nie wiem dlaczego. Zaktualizowałem je z płyty instalacyjnej ale i tak nie działa.
Moźe ktoś wie co zrobić w tym przypadku.
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
Obawiam się, źe kontakt z supportem pozostaje Ci jedynie – BTW, przez IRDę próbowałeś?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Typ Toshiba Stallite 5205 BT wbudowany z oprogramowaniem Toshba Stack.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Model laptopa i modułu BT podaj – niestety BT miał zrewolucjonizować komunikację, jednak ze względu na specyfikacje róźne problemy często są – sam moduł, który świetnie ericssony obsługiwał a nokii ruszać nie chciał.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Strona 1 / 1