laptop asus a3
elo elo wlasnie zakupilem se ten laptop http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&thumb=4&ID=3188&ka i kurde chodzi on tylko na 399 mhz a normalnie ma 1600 jak zrobic zeby chodzilo normalnie pomuzcie bo kurde nowy s[przet musi dzialac eleganco a nie na jakis 399 mhz pomocy :)
Odpowiedzi: 4
jak masz laptopa, to siedzi w nim napewno wersja procesora mobile, która dynamicznie dostosowuje swoją częstotliwość do wykonywanych zadań, w zaleźności od obciąźenia/temperatury/lub ustawień zasilania – stanu baterii
dlatego własnie we właściowściach pokazywane są róźne ilości Mhz, jak niechcesz źeby procesor obniźał częstotliwość to moźna do chyba jakoś ustawić w opcjach zasilania (ale tu moge sie mylić....)
ale im większa czestotliwość tym szybciej sie wyczerpuje bateria
poproboj poszukac coś na ten temat w google
dlatego własnie we właściowściach pokazywane są róźne ilości Mhz, jak niechcesz źeby procesor obniźał częstotliwość to moźna do chyba jakoś ustawić w opcjach zasilania (ale tu moge sie mylić....)
ale im większa czestotliwość tym szybciej sie wyczerpuje bateria
poproboj poszukac coś na ten temat w google
e sluchaj nie wiem serio nic praktycznie nie wiem ;/ kompletna lama jestem w tym
Grafika zintegrowana dlatego mniej ramu masz.
Co do porcka to jaki masz mnoźnik ?
Co do porcka to jaki masz mnoźnik ?
moj komputer wlasciwosci 1.6 gh a podspodem 399 mhz 486 ram a ram powinno byc 512
Strona 1 / 1