Ladowanie Windows XP SP2
Problem polega na tym, ze kiedy zaczyna sie ladowac windows, a dokladnie kiedy pokazuje sie logo windowsa i pasek ladowania to nagle cale okno jakby sie zawiesza, po chwili idzie dalej i zas stop! I co ciekawe – w tym momencie na kilka sek. pojawia sie jakas mala kropeczka w leweym gorym roku, po tym z kolei mruga niebieskie okno z z jakimis informacjami i Windows ponownie startuje – zas do tego momentu i zas ponowny start – i tak w kolko. Jedynie w trybie awaryjnym wszystko jest ok (nawet z obsluga sieci).
Jakis czas temu mialem identyczny problem, z tym ze raz na jakis czas windows uruchamial sie prawidlowo. Wtedy sie tym nie przejalem bo i tak czekal mnie format win.
Pomozcie!
Jakis czas temu mialem identyczny problem, z tym ze raz na jakis czas windows uruchamial sie prawidlowo. Wtedy sie tym nie przejalem bo i tak czekal mnie format win.
Pomozcie!
Odpowiedzi: 1
Hmm,wlasnie pomyslalem zeby zainstalowac najnowsza wersje detonatorow do mojej karty graficznej i niby teraz ok. Co prawda troche dluzej sie win laduje, ale jednak sie laduje. Mysle ze moja karta traci sily tym bardziej ze qler, ktory ma zamontowany to straszna, reczna prowizorka ...
Strona 1 / 1