ładowanie systemu-stop
gdy wlaczam komputer to normlanie sie wszystko laduje i potem gdy wyskakuje ten czarny ekran z opisem microsoft windows xp i laduje sie ta niebieska taka linia to na tym sie konczy moje uruchamianie komputera dalej juz nie idzie
Odpowiedzi: 6
To nie strał w ciemno.
Z opisu wynika, że komp staje na ładowaniu sterowników graficznych.
Miałem to samo i uaktualnienie sterowników załatwiło sprawę
ale ja wiem co to tryb awaryjny i znam jego wszystkie funkcje..zadna z nich mi nie pomaga:/ ja sie pytam o uaktualnienie sterownikow
ale tam nie pisze wlasnie nic o tym :/ sama juz nie wiem, w trybie awaryjnym nie moge zmienic rozdzielczosci to moze faktycznie cos z karta graficzna..
-
[quote=spokoona]ale tam nie pisze wlasnie nic o tym :/[/quote] Cały artykuł jest o trybie awaryjnym, a Ty piszesz, że nic o tym nie piszą?!
jak to zrobic??
tryb awaryjny działa , ostatnia dobra konfiguracja nie bo jak to naciskam to dalej mam ten sam problem..
-
[quote=spokoona]tryb awaryjny działa , ostatnia dobra konfiguracja nie bo jak to naciskam to dalej mam ten sam problem..[/quote] W trybie awaryjnym uaktualnij sterowniki karty graficznej
-
http://support.microsoft.com/kb/315222/pl P.S. Z tym uaktualnianiem sterownika karty graficznej to taki strzał z nikąd czy bardziej "nie wiem, czy pomoże, ale zaszkodzić, nie zaszkodzi", he?
Tryb awaryjny działa ?? Ostatnia dobra konfiguracja ??
Strona 1 / 1