kurcze ciągle mam jakieś krzaki z komputerem

...a dzisiejszy krzak to taki źe ni cholera nie moge znaleźć paska "start" – kurcze nie wiem co ja robię temu komputerowi źe on mi się odwdzięcza taki rzeczami których ja w pełni nie rozumiem:/ no więc tego paska na dole nie ma – nie wiem gdzie jest – nie wiem jak go przywrócić :( (jestem młodym komputerowcem) – no więc gdzie go znajdziecie?
z góry dzięki za odpowiedzi

Odpowiedzi: 6

juź zrobiłem przy pomocy przywracania systemu – ale dzięki za chęci
przewaga
Dodano
14.02.2005 15:11:14
A nie bawiłeś się jakimi stylexp czy innym podmianami shella?
Bo to wygląda jakby Ci explorer się zachowywł nieprawidłowo.

W awaryjnym teź tak jest?
Na koncie innym, np. wbudowanym Administrator–a teź ?
Rebe
Dodano
14.02.2005 13:49:15
oj chłopaki ale wy myślicie małstkowo – jak wam to napisać....? ooo – nie uruchamia mi się w ogóle w panelu sterowania menu start i paski narzędzi ... tego psaka nie mam na dole – nie jest ukryty ani nic z tych rzeczy – spróbujcie przez krótką chwilę dopuścić do siebie taką moźliwośc i dopiero później odpowiedzcie na moje pytanie – gdzie on jest?
przewaga
Dodano
14.02.2005 13:22:59
A czasami on nie jest zwiniety do samego dołu strony ? Zjedź myszką na dół ekranu i jak kursor zamieni się na taką strzałkę z dwoma końcami to przywróć go do normalnego stanu.
maq123
Dodano
14.02.2005 13:19:00
nie ma nigdzie :/ po prostu zaginął :/ nie mam pojęcia gdzie jest – to na pewno nie jest kwestia autoukrywania ale sprawdziłem – no więc gdzie jeszcze moźe on być?
przewaga
Dodano
14.02.2005 11:57:21
Zjedź myszką na dół ekranu – jeźeli się nie pokaźe w tym miejscu to sprawdź w ten sam sposób pozostałe skraje – EL NINO – litera "k" w tym słowie jest uźyta prawidłowo.
Zapewne masz ustawioną opcję "autoukrywania".
Rebe
Dodano
14.02.2005 10:47:13
przewaga
Dodano:
14.02.2005 10:34:23
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1