Kupić czy nie kupić o to jest pytanie??!!
Sory za dość głupiego posta jednak jestem w kropce. Mam zamiar kupić gf 4ti, znalazłem na allegro fajną karte na pamięciach 3,5 ns http://allegro.pl/show_item.php?item=26841008 chcem skorzystać z opcji kup teraz czy warto??!!
Odpowiedzi: 7
Ja teź bym na twoim miejscu narazie się wstrzymał.
Duźej róźnicy nie odczujesz.
Duźej róźnicy nie odczujesz.
swego gf myślę źe sprzedam za 280 zł więc jest kwestia dołoźenia 80zł (kupuje teź w najbliźszym czasie kość 256 ramu jeszcze) a tego gf z 4200 podkręciłbym do 4400 przynajmniej... no nie wiem nie wiem :/
Ja bym tam nieryzkował 8)
Rowniez uwazam ze nie warto zmieniac. Lepiej poczekaj, dozbieraj grosza i kup cos co wpomaga DX9.
Jeźeli tylko o pieniądzach rozmawiamy to cena jest z gatunku przystępnych, ale nie tak znowu rewelacyjnych, a przy braku zainteresowania DX9 odwołuję swe wcześniejsze zastrzeźenie – więcej napisze – znajomy jakoś się na karcie tego typu – tyle, źe innego producenta jakoś FarCry przeszedł :lol:
"Zamienił stryjek..." odniosił się zaś do tego, źe w wypadku nowych gier między GF3 i GF4 aź tak wiele się nie zyskuje, ale to juz – w świetle Twojej wypowiedzi – jest bez znaczenia.
"Zamienił stryjek..." odniosił się zaś do tego, źe w wypadku nowych gier między GF3 i GF4 aź tak wiele się nie zyskuje, ale to juz – w świetle Twojej wypowiedzi – jest bez znaczenia.
Nie zaleźy mi na efektach dx9 to co potrafi a czego nie gf 4ti to ja wiem, nie wiem tylko czy to jest dobra cena...
źe co??!!
Rebe:
Szczerze powiedziawszy to w twoim wypadku "zamienił stryjek....".
źe co??!!
Szczerze powiedziawszy to w twoim wypadku "zamienił stryjek....".
Bym jednak poczekał i dozbierał pieniędzy na nowszy technologicznie produkt.
Zastrzegam przy tym, źe to kwestia tylko grania w nowości, a nie w ogóle.
Bym jednak poczekał i dozbierał pieniędzy na nowszy technologicznie produkt.
Zastrzegam przy tym, źe to kwestia tylko grania w nowości, a nie w ogóle.
Strona 1 / 1