ktore kraje maja szybkie lacza?
Heja!
Siedze zazwyczaj na DC++ i chcialbym sie dowiedziec jakie kraje, poza szwedami, maja szybkie lacza(czyli 4mbit i wiecej?
Siedze zazwyczaj na DC++ i chcialbym sie dowiedziec jakie kraje, poza szwedami, maja szybkie lacza(czyli 4mbit i wiecej?
Odpowiedzi: 11
W koncu jakies konkrety :D Dziekuje:)
W koncu jakies konkrety :D Dziekuje:)
hitman75 nie ma się co uraźać. Lepiej odpowiedzi na twoje pytanie było szukać na forum o P2P np. tutaj. Nie napisałeś jakie masz łącze, wiadomo źe swojego download'u nie przeskoczysz, ja ci proponuje wynalazek naszych południowych sąsiadów pod nazwą StrongDC, główną zaletą jest ściąganie z wielu źródeł.
Widze, ze to nie ma sensu, bo ja oczekiwalem konkretnych odpowiedzi.
Nie chce mi sie "szukac dziury w calym".
Prosze moderatorow o zamkniecie tematu.
Pozdro
Nie chce mi sie "szukac dziury w calym".
Prosze moderatorow o zamkniecie tematu.
Pozdro
hitman75:
No nie powiadzialbym. W Polsce 1Mb to juz szpan :)
Zreszta wiem, ze wszedzie mozna takie miec (ostatnio jest neostrada 6Mb), ale mi chodzi o najwieksze wystepowanie.
Trzeba było zadać inaczej pytanie – sprecyzować dokładnie o jakiego uźytkownika łącza Ci chodzi.
Chcialbym zaznaczyc, ze MB a Mb (Mb to Mbit) to roznica.
Ale mimo wszystko mozna sie domyslec, ze chodzi o Mbity :)
Ale mimo wszystko mozna sie domyslec, ze chodzi o Mbity :)
chyba chodzi mu o Mbps
chodzi o "mbit" czy o "MB" ,bo coś nie dokładnie piszesz.
hitman75:
Zreszta wiem, ze wszedzie mozna takie miec (ostatnio jest neostrada 6Mb), ale mi chodzi o najwieksze wystepowanie.
To moźe sprecyzuj – bo kaźdy kraj ma szybkie łacza.
A Tobie pewnie chodzi o uźytkowinków, którzy mają szybie łacza.
Wszystkie.
Strona 1 / 1