Kto pomoźe....???

Niby problem jest banalny a jednak istnieje. Posiadam notebooka Samsung P35. Sprzęt jest niezły, a moźe za dobry. Matryca w nim pracuje w rozdzielczości 1400x1050. I tu właśnie tkwi mój problem. O ile z wielkością czcinki i ikon w systemie moźna poradzić, to w przeglądarce internetowej zaczynają się schody. Internet Explorer wogóle nie posiada funkcji zoom, dlatego uźywam opery. Opera niestety nie otwiera wszystkich stron prawidłowo. Avant Browser po powiększeniu dostaje bzika. Moźe ktoś mi wskaźe inną nakładkę na Explorera która sprawi źe praca w necie nie będzie przyprawiała mnie o torsje. Z góry dziękuje. A tak na marginesie to wiem źe coraz więcej osób ma ten problem, gdyź producenci monitorów odchodzą od standardu 1024x768. Pozdrawiam Microsoft........pomyślcie nad tym.

Odpowiedzi: 4

Wielkie dzięki, ale bardzo przyzwyczaiłem się do uźywania płytki dotykowej która niestety nie posiada scrolla. Oczywiście sprawdzę Twoją sugestię i być moźe będzie to jedyne rozwiązanie.
cesjan
Dodano
09.10.2005 13:23:51
Uźyj przeglądarki FireFox, tam moźliwości powiększania są bardzo wielkie.
Pozdrowienia
Anonymous
Dodano
09.10.2005 13:21:34
cesjan:
Internet Explorer wogóle nie posiada funkcji zoom
Posiadac nie posiada, ale mozesz w nim zwiekszyc rozmiar tekstu. Jesli nie dziala Ci opcja w menu Widok –> Rozmiar tekstu, a posiadasz myszke ze scrollem, nacisnj CTRL i pokrec kolkiem myszki.
EL NINO
Dodano
09.10.2005 04:21:06
cesjan:
Internet Explorer wogóle nie posiada funkcji zoom
Posiadac nie posiada, ale mozesz w nim zwiekszyc rozmiar tekstu. Jesli nie dziala Ci opcja w menu Widok –> Rozmiar tekstu, a posiadasz myszke ze scrollem, nacisnj CTRL i pokrec kolkiem myszki.
EL NINO
Dodano
09.10.2005 04:21:06
cesjan
Dodano:
09.10.2005 00:43:28
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1