Kto najstarszy a kto najmłodszy
Ciekawi mnie kto jest najstarszym z uźytkowników a kto najmłodszym? Wpisujcie swój wiek.
Ja mam 26 years old
Ja mam 26 years old
Odpowiedzi: 20
No jedno z z obezcych marzeń to prawko i jakiś jepek :twisted:
Zygo:Przynam sie źe jak zaczynałem 15 to teź tak myślałem źe od 16 wszystko będzie luz, imprezy,dyskoteki,fury itd i powoli to sie zaczyna spełaniac :D
Poczekaj jak juz bedziesz jezdzic to bedzie frajda.
ooo, to juź nie mogę doczekać się tego wieku :lol:
Przynam sie źe jak zaczynałem 15 to teź tak myślałem źe od 16 wszystko będzie luz, imprezy,dyskoteki,fury itd i powoli to sie zaczyna spełaniac :D
A ja mam 15 (1989) hymm juz za rok bedzie 16 i jaaaaaaaaaazada :wink:
Heh, no więc ja jestem chiba najmłodszy.. albo jeden z młodszych.. :lol: Mamm 13 lat 8)
czwarta dziesiatke rozmienie w maju w maju oj bedzie sie działo ...:)
ej to wy jusz macie emeryturki? Wnukom tez rentki kusz dajecie? :)
ej to wy jusz macie emeryturki? Wnukom tez rentki kusz dajecie? :)
Ja niedawno skończyłem 16 lat i zaczynam nowe źycie :D.
yyy a o czym ten temat :D mi stukneło 17,11
1983 październik –––> czyli se jeszcze przed WKU pościemniam troche... :D:D:D
godunow:FlaQs:mi w styczniu stuknelo 19 lat.
heh wszyscy albo przed 25 albo po 40. czyzby okolo 30 spadalo zainteresowanie komputerami :?: :?
PS moja mama jest przedszkolanka wiec niania juz jest jakby co :D
Jak się ma 30 to się zajmuje źoną teściową praniem gotowniem dziećmi a nie komputerem to dopiero po 40 –tce..!! :P :D :D :D Acha i przed 25 lat póki zona nie weźmie pod parasolek.. !!
Pozdrówka
chyba pod pantofelek?? :D skoro tak to ja sie chyba nie zenie :twisted:
FlaQs:mi w styczniu stuknelo 19 lat.
heh wszyscy albo przed 25 albo po 40. czyzby okolo 30 spadalo zainteresowanie komputerami :?: :?
Jak się ma 30 to się zajmuje źoną teściową praniem gotowniem dziećmi a nie komputerem to dopiero po 40 –tce..!! :P :D :D :D Acha i przed 25 lat póki zona nie weźmie pod parasolek.. !!
Pozdrówka
FlaQs:mi w styczniu stuknelo 19 lat.
Pozdrówka
mi w styczniu stuknelo 19 lat.
EL NINO:Gdyby Pawelek nie wcial w swym poscie, to mozna by powiedziec, ze odbywa sie tu zebranie ZBOWiDU. Same emeryty kurna :P :P :lol: .
Ty teź walczyłes a zkim..? Wojna z własną teściową czy źoną sie nie liczy..
A tak powaźnie to by trza jakie wybory i wybrać grupowegoo..!!starszego
AL mopderato to tak ile latek?
no jak 18 to moźe nie w tym miejcu..
Pozdrawiam
Xior:Stylowy:To ja sobie pochulam bo mam cale 51 latek i to chyba ja bede grupowym.Pozdrawiam
a gdzie byłes do tej pory?
Liczył, liczył , liczył , aź mu w końcu wyszło ..... ile przeźył :lol:
EL NINO:
P.S. W klawiature to jeszcze trafic umiecie ?
Jak najbardziej wprawdzie tylko w tą na ekranie, i myszką / opcja w panelu sterowania/ i w rozdzielczości 640x480 , ale czasem sie trafi :wink: 8)
Gdyby Pawelek nie wcial w swym poscie, to mozna by powiedziec, ze odbywa sie tu zebranie ZBOWiDU. Same emeryty kurna :P :P :lol: .
P.S. W klawiature to jeszcze trafic umiecie ? :mrgreen:
P.S. W klawiature to jeszcze trafic umiecie ? :mrgreen:
Pawek:
Spokojnie, jeszcze EL NINO się nie pochwalił wiekiem :mrgreen: :P
Bo ma demencję i zapomniał ( ile ma lat, a nie się pochwalić ) :lol: :wink: