Który antyvir jest najlepszy pod WIN XP ( HOME OR PRO)??

Ahoy kamraci.No właśnie który antyvir jest najlepszy?? Mój coolezanka uwaźa źe NORTON ( ale on przeciez mocno komp zamula!!! :shock: ). Natomiast Qmpel twierdzi iź the best jest NOD32 . Jeden mówi źe NOD32 to *****, a ZONEALARM TO CACY (ale on jest po english!!!, a ja POLSKE kocham). WIĘC KTÓRY JEST NAJLEPSZY!!! KTO ZNA NAJLEPSZY PROGRAM ANTYWIRUSOWY?? NARQA..... czekam na odpowiedź :twisted: (DOBRE BO POLSKIE)

Odpowiedzi: 2

Zaś co się tyczy wyboru to – sięgnij do archiwum i poczytaj, a na podstawie tej lektury wybierz sobie to co Ci bedzie odpowiadać.

PS.
1. Nie krzycz.
2. Naucz się dopasowywać "mordki" do treści

Dobrze Rebe. Siegne do archiwum i se poczytam. ThanXXX
Anonymous
Dodano
27.05.2004 21:14:08
WAVerin XP:
Ahoy kamraci.No właśnie który antyvir jest najlepszy?? Mój coolezanka uwaźa źe NORTON ( ale on przeciez mocno komp zamula!!! :shock: ). Natomiast Qmpel twierdzi iź the best jest NOD32 . Jeden mówi źe NOD32 to *****, a ZONEALARM TO CACY (ale on jest po english!!!, a ja POLSKE kocham). WIĘC KTÓRY JEST NAJLEPSZY!!! KTO ZNA NAJLEPSZY PROGRAM ANTYWIRUSOWY?? NARQA..... czekam na odpowiedź :twisted: (DOBRE BO POLSKIE)

Moźe umówmy się, źe nie ma najlepszego . Są tylko bardziej lub mniej skuteczne, bardziej lub mniej obciązające system i bardziej lub mniej popularne.

Zaś co się tyczy wyboru to – sięgnij do archiwum i poczytaj, a na podstawie tej lektury wybierz sobie to co Ci bedzie odpowiadać.

PS.
1. Nie krzycz.
2. Naucz się dopasowywać "mordki" do treści
Rebe
Dodano
27.05.2004 20:53:17
Anonymous
Dodano:
27.05.2004 20:41:23
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1