Kreator transferu plików i ustawień

witajcie, jestem po instalacji systemu i mam problem zapisałem sobie ustawienia w kreatorze plików i ustawień (nie chodzi o ustawienia bo bym sprawe olał tylko o pulpit który się skompresował a nie zrobiłem jego kopii) miałem poprzednio windowsa sp2 (coś tam z aktualizacji automatycznych ściągnoł z sp3 niby ale nie jestem pewny) miałem formata i zainstalowałem windowsa sp3 problem jest taki że gdy otwieram kopie z dysku (plików i ustawień) on pisze że jest to arichwum starej wersji abym uruchomił kreatora na starym komputrze (tego nowego...) gdzie ten stary to ten na którym robiłem formata (po prostu skopiowałem w ten sposób ustawienia) później odpaliłem jeszcze z płyty to pisze że nie wskazałem prawidłowego folderu (wygląda mi na to że ten kreator nowszy nadpisał te pliki :/) spróbowałem jeszcze z płyty sp1 (jakiś windows od laptopa) to samo pisze że nie wskzałem żadnych plików teraz pytanie czy moge to jakoś odpalić? próbować jakis metod? bo już mi sie wydaje ze ustawień kretorem nie przywróce i drugie pytanie jeśli nie przywróce ustawień to ten plik dat mogę jakoś czymś otworzyć aby wyciągnąć sam pulpit? próbowałem winrarem otworzyć goły plik .dat i zmienić mu rozszerzenie .zip i nic jestem załamany bo miałem ważne dane na pulpicie i są teraz nie do odzyskania z góry dziękuję za każdą pomoc

Odpowiedzi: 0

grzech1991
Dodano:
28.05.2008 12:48:33
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0