Kreator nie działa

Kiedy chce udostępnić połączenie internetowe dostaje komunikat: "połączenie przez sieć lokalną LAN jest juź skonfigurowane z adresem ip wymaganym do automatycznego adresowania ip" Normalnie łączę się przez sieć lokalną, z ip 192.168.0.1. Chcę podłaczyć drugi komputer. Robie wszystko według instrukcji innych topiców itp, ale kiedy juź mam włączyć udostępnianie połączenia, ciach. Taki błąd mi wyskakuje. W dodatku kiedy uźywam konfiguratora sieci, to mówi mi, źe wystąpił błąd przy konfiguracji sieci. Czyli trzeba to jakoś ręcznie skonfigurować. Mam Xp Home sp1. Z góry dziękuję za pomoc :)

Odpowiedzi: 3

Trzeba utworzyc a wartosc jako string.
EL NINO
Dodano
01.02.2004 17:10:30
Hmm... zignorowałem to, bo tu trzeba zmienić dane ciągu... ale ja takeigo wpisu wcale nie mam. Moźe stworzyć trzeba? jaki to rodzaj wpisu?
Anonymous
Dodano
31.01.2004 16:38:30
I bedzie Ci taki komunikat wywalal, bo przeciez po zalaczeniu udostepniania druga karta dostaje automatycznie IP 192.168.0.1
Tymczasem na pierwszej masz w ustawieniach wpisane adresy z tego zakresu i dlatego ***.
W topicu w ktorym opisalem sposob podlaczania kompow, na dole jest info jak sobie poradzic w takich wypadkach. Zmiana w rejestrze i reczna zmiana adresu drugiej sieciowki.
No chyba ze jakis progam do udostepniania zainstalujesz.
EL NINO
Dodano
31.01.2004 14:49:23
Anonymous
Dodano:
31.01.2004 10:08:01
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1