KOSZ problem
Problem jest. Gdy wrzucam cokolwiek do kosza, a następnie próbuję opróźnić go, wyskakuje mi jakiś komunikat
Błąd usuwania pliku
Odmowa dostępu, coś tam coś tam, sprawdź czy dysk nie jest pełny lub nie jest zabezpieczony przed zapisem albo uźywany (czy coś w tym stylu).
Na początku myślałem ,zę jakieś robactwo, ale po gruntownym sprawdzeniu kompa Spybotem, Ad–awarem i Kasperskym, nic mi nie pokazuje.Wsio ok.Cóź to moźe być?Proszę o pomoc.
Błąd usuwania pliku
Odmowa dostępu, coś tam coś tam, sprawdź czy dysk nie jest pełny lub nie jest zabezpieczony przed zapisem albo uźywany (czy coś w tym stylu).
Na początku myślałem ,zę jakieś robactwo, ale po gruntownym sprawdzeniu kompa Spybotem, Ad–awarem i Kasperskym, nic mi nie pokazuje.Wsio ok.Cóź to moźe być?Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 3
Ja teź mam czasami taki komunikat i wtedy wchodze do kosz i usówam w koszy te pliki. Działa kosz się opróźnia. :wink: Pozdro.
czy uźywasz jakiegos softu, który kontroluje Twój system? czy zawsze się tak dzieje nie zaleźnie jaki to plik??
zawsze moźesz we właściwościach kosza zaznaczyć źeby pliki były odrazu usuwane a nie przenoszone do kosza. Ale to raczej nie jest rozwiązanie... :(
A komunikat wyskakuje przy próbie opróźnienia kosza z jakichkolwiek plików, czy np. tylko z plików na określonej partycji??
A komunikat wyskakuje przy próbie opróźnienia kosza z jakichkolwiek plików, czy np. tylko z plików na określonej partycji??
Strona 1 / 1