kopia systemu/przywracanie systemu

2 pytanka
czy jest mozliwosc zrobienia kopi zapasowej sustemu jak juz jest zainstalowany na kompie(tzn.mam juz zainstalowane programy,praktycznie wszysko,i kopie chce zrobic poto ze jak mi sie zasmieci roznymi smieciami,zebym mogla zamienic folder windows na tego co bedzie w kopi,i tak samo z rejestermi i z wszykimi takimi rzeczmi ktore sa potrzebne do tego zeby potem dzialal normalnie jak takie cos zrobie

czy jest mozliwosc zrobienie punktu przyeracania systemu np w danym momencie jakim chce

Odpowiedzi: 4

Lila, chyba lepszym sposobem bedzie uźycie programu ze stajni Nortona o nazwie "GHOST" .
Nigdy mnie jego kopie nie zawiodły, a system ponownie z i nnymi aplikacjami , ustawieniami internetu i sieciowymi – stawiam w 7–8 minut !!!

Tego spróbuj – polecam , sprawdzone.

KAI :)
kaiservice
Dodano
07.06.2005 06:55:07
ok,wielki dzieki(kopie systemu zrobilam Start >> Wszystkie programy >> Akcesoria >> Narzedzia systemowe >> Przywracanie systemu >>kopia zapasowa

Jak myslicie dobra bedzie kopia z tego programu
lila
Dodano
05.06.2005 14:18:16
mozna zrobić kopie rejestru start=>> uruchom regedit Menu Plik=>> Eksportuj

Równieź moźesz zrobić punkt przywracania systemu start=>> programy=>> akcesoria=>> narzędzia systemowe=>> przywrcanianie systemu (ale czy wszystko Ci przywróci gry programy itd. raczej nie ma 100% pewności)
kamaa
Dodano
05.06.2005 14:08:34
lila:
czy jest mozliwosc zrobienia kopi zapasowej sustemu jak juz jest zainstalowany na kompie

Tak, dowolnym programem do tworzenia lustra partycji, Ghost, Drive Image...

lila:
czy jest mozliwosc zrobienie punktu przyeracania systemu np w danym momencie jakim chce

Start >> Wszystkie programy >> Akcesoria >> Narzedzia systemowe >> Przywracanie systemu >> Utworz punkt przywracania
Bobi
Dodano
05.06.2005 14:04:30
lila
Dodano:
05.06.2005 13:57:15
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1