Kontroler RAID
Znalazłem przez przypadek coś takiego w menadźeźe urządzeń, wszystkie urządzenia i cały komp chodzi bez zarutów. Co to jest???
Odpowiedzi: 9
oki juź wszystko wiem, jak ktoś chce mo,źe zamknąć temat
Nie – to raczej jaki wolumin łaczony by był.
Tylko po co Ci to – jeźeli masz problem ze zrozumieniem tego o czym jaro napisał w artykule o macierzy – to nie zarzut, a stwierdzenie oparte na Twoich słowach – z jednej strony, a z drugiej, nawet do słownika na głownej stronie centrumxp, sięgnąć Ci się nie chce to po co Ci to opisywać ?
PS.
MarcinX – "2 lub więcej." – czep się bom napisał "np. 2" :wink:
Tylko po co Ci to – jeźeli masz problem ze zrozumieniem tego o czym jaro napisał w artykule o macierzy – to nie zarzut, a stwierdzenie oparte na Twoich słowach – z jednej strony, a z drugiej, nawet do słownika na głownej stronie centrumxp, sięgnąć Ci się nie chce to po co Ci to opisywać ?
PS.
MarcinX – "2 lub więcej." – czep się bom napisał "np. 2" :wink:
czyli jeźeli dobrze zrozumiałem to chodzi o to źeby mój dysk (40 GB) połączyć z dyskiem brachola (80 GB) I wtedy zrobiłby się tak jakby jeden dysk 120GB??
czyli jeźeli dobrze zrozumiałem to chodzi o to źeby mój dysk (40 GB) połączyć z dyskiem brachola (80 GB) I wtedy zrobiłby się tak jakby jeden dysk 120GB??
2 lub więcej.
Jeźeli nie tworzysz macierzy która jest szybsza niź jeden dysk kontroler jest ci nie potrzebny.
Jeźeli nie tworzysz macierzy która jest szybsza niź jeden dysk kontroler jest ci nie potrzebny.
...oskar...oskar...:
A wytłumaczy mi ktoś to po ludzku bo jakoś z tego słownika mało rozumiem.
RAID pozwala z np. 2 dysków "zrobić" jeden.
To najkrócej jak moźna.
A wytłumaczy mi ktoś to po ludzku bo jakoś z tego słownika mało rozumiem.
...oskar...oskar...:
a do czego słuźy ten kontroler RAID??
http://www.cdrinfo.pl/software/slownik/slownik_w.php?ID=2182125314
a do czego słuźy ten kontroler RAID??
Strona 1 / 1