Konta użytkowników, pomoc techn, przywracanie systemu, Media Player - nie uruchamiają sie
Hej! Od pewnego czasu w moim komputerze nie można uruchomic opcji przywracania systemu, kont użytkowników, pomocy technicznej i media playera. Może to nie jest tak do końca jak powiedziłem że "nie mozna uruchomic".Gdy np chce włączyc konta użytkowników w Panelu Sterowania to po kliknięciu wyskakuje mi okno, które jest białe wewnątrz. Nic nie widac poza wstecz, dalej i Strona główna ( nie ma wogóle widocznych innych opcji ani nawet użytkowników). Podobna sytuacja jest przy uruchamianiu Przywracania Systemu ale tu już nic sie niepojawia (żadne okno) widoczne jest tylko to że sie uruchomił proces w Menadzerze Urządzen odpowiadający za Przywracanie systemu.
Czy ktos jest w stanie jakoś to wyjaśni? I wie jak zrobi zeby to wszystko hulało jak należy!
Jeszce wazna rzecz. Przez około 2 dni miałem zainstalowaną Pande Internet Security (jakoś tak wyszło ze sie na nią skusiłem i zainstalowałem).Obecnie juz jej nie posiadam. Może to on jest ta przyczyną??
Dzięki wszystkim którzy sie zainteresowali moim problemem :)
Odpowiedzi: 1
Sprawdź czy po wpisaniu w start -> uruchom polecen
regsvr32 vbscript.dllregsvr32 jscript.dll
nie poprawi się.