Konta na win XP
Witam mm pytanie odnosnie kont uzytkowników w Windows Xp. Chce utworzyć drugie konto i zastanawiam sie jak lub co trzeba zrobic by przenieśc z konta A wszytki programy na konto B bez ponownej instalacji dla nowo utworzonego konta.
Troszke to zakrecone ale prościej nie potrafie.
Troszke to zakrecone ale prościej nie potrafie.
Odpowiedzi: 7
To napisz, bo jestem poprostu bardzo ciekaw o co Ci chodziło.
nie nie o ikony ale juz sobie poradzialem tak jak kolega pisął dzieki za pomoc :)
damiancore – jemu chyba chodzi o ikony :wink:
konto A –> zainstalowany Firefox.
konto B –> kliknij dwa razy na ikonke firefoxa, nie da się? Firefox się nie uruchomi?
Gdzie masz zainstalowane programy? w jakim katalogu? co się dzieje jak klikasz dwa razy na ikonke firefoxa na tym drugim koncie.
konto B –> kliknij dwa razy na ikonke firefoxa, nie da się? Firefox się nie uruchomi?
Gdzie masz zainstalowane programy? w jakim katalogu? co się dzieje jak klikasz dwa razy na ikonke firefoxa na tym drugim koncie.
ok ja to widze tak mam konto A na ktorym jest firefox photoshop itp i teraz zribilem nowe konto B na ktorym chce miec te same programy ale nie chce ich instalowac ponownie dla konta B rozumiesz juz teraz o co mi chodzi? Podalem tylko klka programow a w rzeczywistosci chce robic to ze wsztkimi programami jakie mam na koncie A :)
Jak chcesz przekopiowac program na z konta na konto, jeźeli programy są instalowane na dysku? do którego ma kaźdy dostęp?
Jest inna metoda. Opisz dokładnie to co chcesz zrobić.
Jest inna metoda. Opisz dokładnie to co chcesz zrobić.
no albo ja nie zrouzmialem albo ty :) inaczej moze jak przekopiwac wszytkie zainstalowane programy z konta A na konto B tak by działaly tu i tam :D
Strona 1 / 1