Konserwacja dysku C
Podczas próby konserwacji dysku C Windows nie moźe otworzyć woluminu bezpośrednigo dostępu do plików NTFS.(program wyszukiwania błędów na dysku twardym i innych napędach).Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 7
gusioo – daj sobie spokój, bo kolejny post będzie adresowany do "męskich, szowinistycznych swiń".
Serdecznie Cię, grawen, przepraszam za to, źe :
1. EL NINO posiadł znajomość wyłącznie logiki bezprzymiotnikowej;
2. Podałem bezsensowny link do strony Microsoftu, na której okolicznosći powstania problemu oraz sposób jego rozwiązania zostały podane w języku polskim, którym zwykliśmy się komunikować wiadomości wymieniając;
3. Nie uzywam słów, których znaczenia nie znam, a przynajmniej staram się, w razie wątpliwości, do słownika sięgać;
4. EL NINO ani ja nie wskazaliśmy Ci, źe zanim post napiszesz powinnaś przeczytać – jest na forum taki temat – co powinien on zawierać.
Dobra – pokajałem się ,a teraz clou* programu:
Zapamiętaj to co napisałaś i następnym razem .... bądź konsekwentna.
* gwóźdź – w słowniku sprawdziłem
PS.
Moźe i wróźenie nie jest moją domeną, ale kolor włosów z treści postow odgadnąć potrafię bez pudła.
Serdecznie Cię, grawen, przepraszam za to, źe :
1. EL NINO posiadł znajomość wyłącznie logiki bezprzymiotnikowej;
2. Podałem bezsensowny link do strony Microsoftu, na której okolicznosći powstania problemu oraz sposób jego rozwiązania zostały podane w języku polskim, którym zwykliśmy się komunikować wiadomości wymieniając;
3. Nie uzywam słów, których znaczenia nie znam, a przynajmniej staram się, w razie wątpliwości, do słownika sięgać;
4. EL NINO ani ja nie wskazaliśmy Ci, źe zanim post napiszesz powinnaś przeczytać – jest na forum taki temat – co powinien on zawierać.
Dobra – pokajałem się ,a teraz clou* programu:
Zapamiętaj to co napisałaś i następnym razem .... bądź konsekwentna.
* gwóźdź – w słowniku sprawdziłem
PS.
Moźe i wróźenie nie jest moją domeną, ale kolor włosów z treści postow odgadnąć potrafię bez pudła.
Bardzo proszę, ciesze się źe sie przyczyniłam do oświecenia nieodouczonych zarozumialców. A tak nawiasem pomoc Vobis jest bezpłatna jeźeli nie liczyć ceny impulsu telefonicznego, bo to pomoc przez telefon. I przypominam źe prosiłam grzecznie o pomoc a naraziłam sie jedynie na niegrzeczne komentarze na swój temat a pomocy ZERO. A to forum jak mi sie zdaje ma słuźyć czemuś innemu.
grawen:
Rzeczywiście od Was mozna uzyskać fachową pomoc, jak sie nie ma pojęcia o problemie to najlepiej wypisywac bzdury. Zadzwoniłam do fachowca z prawdziwego zdarzenia i mimo mojej indolencji i złego przedstawiania problemu, od razu mi pomógł i zrozumiał o czym mówię. Słuźę numerem telefonu w razie czego. Jest to pomoc techniczna firmy Vobis drodzy specjaliści.Radze nad soba troszkę popracować.
Dziękujemy, źe nas oświeciłaś – ale Vobis to robi za pieniądze, więc musi udzielić pomocy nawet takiej osobie jak Ty, która nie potrafi jasno przedstawić problemu.
Na przyszłość – http://rtfm.killfile.pl
Rzeczywiście od Was mozna uzyskać fachową pomoc, jak sie nie ma pojęcia o problemie to najlepiej wypisywac bzdury. Zadzwoniłam do fachowca z prawdziwego zdarzenia i mimo mojej indolencji i złego przedstawiania problemu, od razu mi pomógł i zrozumiał o czym mówię. Słuźę numerem telefonu w razie czego. Jest to pomoc techniczna firmy Vobis drodzy specjaliści.Radze nad soba troszkę popracować.
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb%3Bpl%3B823439
To pierwszy link z googli dot. tego komunikatu.
PS.
Mam dziwne wraźenie, źe pojęcia "inwektywa" na wyrost uźyłaś. Bardziej by "indolencja" pasowała i to w odniesieniu do sposobu przedstawienia przez Ciebie problemu.
To pierwszy link z googli dot. tego komunikatu.
PS.
Mam dziwne wraźenie, źe pojęcia "inwektywa" na wyrost uźyłaś. Bardziej by "indolencja" pasowała i to w odniesieniu do sposobu przedstawienia przez Ciebie problemu.
komunikat jest po restarcie, zanim pojawi sie windows, cytuję : Windows nie moze otworzyć woluminu bezposredniego dostępu do plików NTFS. Prosiłam o pomoc a nie o inwektywy i złośliwe komentarze, ale mimo to dziekuję. grazyna
Jakiej konserwacji ? Przez "chkdsk" ? To przeciez normalne ze "nie moze". Musisz wyrazic zgode na skanowanie po restarcie, lub wykonac ta operacje z konsoli odzyskiwania.
Strona 1 / 1