KONKURS WIELKANOCNY NA CENTRUMXP.PL
Przypominam wszystkim, źe jutro o 20.00 na stronie http://www.centrumxp.pl/konkurs/ zostanie opubikowane pytanie, pierwsze dwie osoby które poprawnie odpowiedź na nie dostaną nagrody!!
Zapraszam do wzięcia udziału!
Zapraszam do wzięcia udziału!
Odpowiedzi: 20
Z checia moge zastapic kolege Pawła :PKuba:Zarty źartami, ale nie przesadzajmy.
Osoba o e–mialu pawel19833@... mogła by się zgłośić i podać adres pod który mam wysłać nagrodę. Jak nie zrobi tego do końca tygonia, nagrodę dostaje następny!
Zarty źartami, ale nie przesadzajmy.
Osoba o e–mialu pawel19833@... mogła by się zgłośić i podać adres pod który mam wysłać nagrodę. Jak nie zrobi tego do końca tygonia, nagrodę dostaje następny!
Przemeksik:Kuba:Damianos:Jakies gry Microshitu
Sam jesteś Microshit
hahhaa Damianos mikroszit :D:D
haha . Cos ty o mnie napisał hehe. Więcej poszanowania dla innych :wink:
Damianos:Oj to taki źart kurcze. Wy to sie na niczym nie znacie :wink: . Przepraszam za to WYMACZAMY jakos mi sie napisało i zmieniłem posta źeby sie poprawić. Wybaczcie mi szanowni koledzy i koleźanki.
Over:"Ostatnio zmieniony przez Kuba dnia 29 Marca 2005, 13:53:46, w całości zmieniany 1 raz"
nie ładnie, nie ładnie
:P
Bobi_robert:Kuba:WYMACZAMY!!!!! :D
Kuba, smigus dyngus to wczoraj był :wink:
Damianos:A gdzie ja tak napisałem?? Bobi_robert troche sie martwie o ciebie kurna :mrgreen:
Kuba:WYMACZAMY!!!!! :D
Kuba, smigus dyngus to wczoraj był :wink:
WYBACZAMY!!!!! :D
Oj to taki źart kurcze. Wy to sie na niczym nie znacie :wink: . Przepraszam za tego Mikroshita tak jakos mi sie napisało i zmieniłem posta źeby sie poprawić. Wybaczcie mi szanowni koledzy i koleźanki.
Kuba:Damianos:Jakies gry Microshitu
Sam jesteś Microshit
hahhaa Damianos mikroszit :D:D
ha ha ha 8) :D
Damianos wstydź się :!: 8) :wink:
Damianos wstydź się :!: 8) :wink:
"Ostatnio zmieniony przez Damianos dnia 28 Marca 2005, 23:20:01, w całości zmieniany 1 raz"
nie ładnie, nie ładnie
nie ładnie, nie ładnie
A gdzie ja tak napisałem?? Kuba troche sie martwie o ciebie kurna :mrgreen:
na takiej samej podstawie na jakiej ty uwaźasz, źe Microsoft to Microshit.
Kuba:Sam jesteś Microshit
A dlaczego tak uwaźasz?? :wink:
Damianos:Jakies gry Microshitu
Sam jesteś Microshit
Seeker:Kurna ...zaspałem :roll:
Ps. Kuba tylko nie pisz źe nagrodą były jakieś.....jaja, bo nie zdzierźę :wink: :lol:
Jakies gry Microsoftu.
Seeker:Kurna ...zaspałem :roll:
Ja teź... :roll: :? :evil:
Kurna ...zaspałem :roll:
Ps. Kuba tylko nie pisz źe nagrodą były jakieś.....jaja, bo nie zdzierźę :wink: :lol:
Są juź wyniki.