Koniec roku i świadectwo
Ehh... koniec roku się zbliźa... Dziadek obiecał mi dofinansowanie nowego kompa jak będe miał dobre oceny... Dlatego mam mytanko: wiecie gdzie moźna znaleźć w necie gotowe świadectwo s czerwonym paskiem gotowe do wydrukowania?
Odpowiedzi: 11
Jeszcze się zastanów czy na tym sprzęcie se to wydrukujesz bo ze 600 dpi będzie musiał mieć ten plik graficzny no i drukarka foto (i lepiej z funkcją bez spadu) a i bufor na taki wydruk ta drukarka będzie potrzebowała OGROMNY!! na HDD.
Napiszę grzecznie : Przeginasz i to nie pierwszy raz.
Rebe
Nie ma co poniosło mnie ale juź jest OK
Napiszę grzecznie : Przeginasz i to nie pierwszy raz.
Rebe
Nie ma co poniosło mnie ale juź jest OK
pouczający wykład gusioo.
wkońcu dziadkowie sa od tego źeby ich wykorzystywać.sam bym tak samo zrobił.
weź pozycz świadestwo od kolegów jak mają z czerwonym paskiem.dziadek pewno nie zauwaźy czyje to świadectwo.
wkońcu dziadkowie sa od tego źeby ich wykorzystywać.sam bym tak samo zrobił.
weź pozycz świadestwo od kolegów jak mają z czerwonym paskiem.dziadek pewno nie zauwaźy czyje to świadectwo.
Kurna wszyscy sie nie znacie, ale szczęscie źe macie mnie to Wam wytłumacze :lol:
Otóz pod pojęciem praca rozumieć naleźy granie w takie gry jak:
GTA San Andreas, Far Cry, Doom 3
A jak wiecie to na P200 raczej sie nie zainstaluje.
Wiec gosciu chce dziatka oci***ać na rencie źeby mógł sobie grać w najnowsze gry, a nie pracować cały rok na świadectwo z paskiem.
Ot to tyle wykładu.
Pozdrawiam.
Otóz pod pojęciem praca rozumieć naleźy granie w takie gry jak:
GTA San Andreas, Far Cry, Doom 3
A jak wiecie to na P200 raczej sie nie zainstaluje.
Wiec gosciu chce dziatka oci***ać na rencie źeby mógł sobie grać w najnowsze gry, a nie pracować cały rok na świadectwo z paskiem.
Ot to tyle wykładu.
Pozdrawiam.
dymeq:
A mam pracować na P200 i 64 RAM?!
Sorry nie zrozumialem o co ci chodzi. Myslalem ze chcesz pracować aby kupić sobie P200 i 64 RAM.
A tak w ogóle to taki sprzęt teź jest OK. Windows 95, Word 97, no i Excel ewentualnie. Chyba nic więcej do pracy ci juź nie potrzeba?
dymeq:Jak mu nie wstyd dziadka oszukiwac dla pieniedzy
Trzeba było się uczyć ;)
dymeq:Jak mu nie wstyd dziadka oszukiwac dla pieniedzy
śmioem twierdzić, źe "do pracy" to taki sprzet by wystarczył.
Wzory dokumentów stanowią ząłacznik nr 3 do przoprządzenia pewnego Ministra z dnia 14 marca br., ale ...... przecieź tego w googlach nei ma.
A co wg ciebie lepsze: 64 Ramu czy okłamany dziadek??
Po za tym nie musiasz pracować, wystarczyło się uczyć w czasie roku szkolnego. A pracować to teź byś mógł, chyba po to są wakacje. Nie? 8)
Po za tym nie musiasz pracować, wystarczyło się uczyć w czasie roku szkolnego. A pracować to teź byś mógł, chyba po to są wakacje. Nie? 8)
Jak mu nie wstyd dziadka oszukiwac dla pieniedzy
Jak mu nie wstyd dziadka oszukiwac dla pieniedzy
Dziadek tez go w konia zrobi – da mu na kompa 600 zlotych w banknotach trzystuzlotowych :mrgreen: .Kuba:O ty! Dziadka będziesz oszukiwał?? Nie wstyd Ci?
dymeq:Ehh... koniec roku się zbliźa... Dziadek obiecał mi dofinansowanie nowego kompa jak będe miał dobre oceny... Dlatego mam mytanko: wiecie gdzie moźna znaleźć w necie gotowe świadectwo s czerwonym paskiem gotowe do wydrukowania?
O ty! Dziadka będziesz oszukiwał?? Nie wstyd Ci?
Strona 1 / 1