Konfiguracja wyglądu ekranu....
Mam następujący problem. Zakupiłem komputer personalny Samsung P35. Matryca optymalnie pracuje w roździelczości 1400x1050. O ile z ustawieniem wielkości ikon pulpitu nie ma większych problemów(zastosowałem ustawienia 120dpi)to z przeglądarką internetową IE juź mam pod górkę. Czcionka jest bardzo malutka i czytanie nie jest zbyt komfortowe. Przestawienie roździelczości na 1024x768 teź nie wchodzi w grę gdyź obraz wtedy jest rozmazany. Jeźeli ktoś mi moźe doradzić coś w tym temacie......z góry dziękuje. Czarek
Odpowiedzi: 6
Myślę źe przyzwyczaję się do Avanta....dziękuje za podpowiedź. Pozdrawiam. Czarek
Spróbuj nakładkę Avant Browser.
Oczywiście dziekuje za radę, ale to juź przerabiałem wcześniej. Działa to jedynie w stosunku do poczty i dokumentów w kompie. Jęzeli zas chodzi o strony web .......niestety bez rezultatu. Żeby wyprzedzić następne podpowiedzi, to alternatywnie uźywam Opery w której jest moźliwość zwiększenia wyświetlanych stron, ale ma ona swoje mankamenty i osobiście wolę IE. Pozdrawiam.
Sprobuj to zrobic recznie – podepnij mu myszke ze scrollem (sterowniki), nacisnij CTRL i krec kolkiem do przodu.
....rozmiar tekstu jest za mały, a zwiększenie rozmairu na największy w widoku...nic nie daje
Widok/Rozmiar tekstu nie wystarczy ?
Strona 1 / 1