Komunikat "Praca w trybie offline"
Drodzy Forumowicze.
Przeglądałem forum ale nieznalazłem rozwiązania przypadku który by mnie dotyczył.
Dokładnie chodzi mi o ciągle pojawiający się komunikat o pracy wtrybie offline. Oczywiście pojawia się on gdy nie mam połączenia internetowego, ale uciążliwość tego komunikatu jest conajmniej irytująca chodzi oto jak to badziewie wyłączyć. Pojawia się on co mniejwięcej 20-30 sekund. Także granie na komputerze nie podłączonym do internetu jest uciążliwe. A w tym komunikacie mam jakiś wybór :-). Pyta mnie czy ponawiać próbę połączenia czy pracować wtrubie offline. Bez względu co nacisnę i tak nadal on wyskakuje. Próbowałem już włączać lub wyłączać karty sieciowe Wi-Fi (Posiadam laptopa) i tym podobne. ale to nic nie pomaga. Proszę o pomoc !!!!!.
Jakie masz ustawienia w opcjach internetowych w zakładce połączenia?<br>
<p>Do voytas Po odznaczałem jak napisałeś. Ale nie wszystkie połączenia miały taką opcje. Niestety nic to nie pomogło. Ja kożystam z połączenia Dial up, a dokładnie tel komórkowy przez bluetooth. I to połączenie nie miało tej opcji abym mógł odznaczyś.</p><p>Do Bobi mam wybrane domyślne połączenie bluetooth DUN Connection. a podspodem mam wybraną opcje nigdy nie wybieraj połączenia. </p>
A ja myślę, że program jest bardziej trywialny... Jakaś aplikacja chce sięłączyć z netem... Np aktualizacje automatyczne alibo inny syf :)