komputer zamiast wyłączyć się uruchamia się ponownie
Elo!!
Mój problem polega na tym, ze kiedy chce wyłączyć komputer on uruchamia się jeszcze raz :shock: . Zaczęło się tak dziać odkąd zainstalowałem Linuxa Mandrake 9.1 Tylko nie mówcie mi ze mam wywalić linuxa.
Mój komputer to Pentium II 400 MH, 192 sdram, karta grafiki daimont viper v550 16 MB, muzyka SB Live 5.1 Wszystko chodzi na XP profesional. Gdy wyłączam kompa z linuxa to wszystko działa.
Pomocy :!:
pozdrawiam
Mój problem polega na tym, ze kiedy chce wyłączyć komputer on uruchamia się jeszcze raz :shock: . Zaczęło się tak dziać odkąd zainstalowałem Linuxa Mandrake 9.1 Tylko nie mówcie mi ze mam wywalić linuxa.
Mój komputer to Pentium II 400 MH, 192 sdram, karta grafiki daimont viper v550 16 MB, muzyka SB Live 5.1 Wszystko chodzi na XP profesional. Gdy wyłączam kompa z linuxa to wszystko działa.
Pomocy :!:
pozdrawiam
Odpowiedzi: 2
Poczytalem co to jest te AMP i gdy zobaczylem, ze to znaczy "zaawansowane zarzadzanie energia" to zaraz sobie rzypomnialem ze ostatnio takie cos wlaczylem. To nie byla wina linuxa, wystarczylo ta funkcje wylaczyc i wszystko dziala– a raczej sie wylacza :D
Dzieki za pomoc
pozdrawiam
Dzieki za pomoc
pozdrawiam
Poszperaj troche na forum za pomoca wyszukiwarki – poszukaj o ACPI, APM.
Strona 1 / 1