komputer sie zawiesza pomocy !!!
cześć mam problem tego typu....
nie dawno kupiłem komputer sam wgrywałem sterowniki i win ...
Typ procesora DualCore Intel Core 2 Duo E6320, 1866 MHz (7 x 267)
Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-VM900M (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Karta graficzna ATI Radeon X1050 Secondary (512 MB)
Karta dźwiękowa VIA VT1708(A) @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller
mam zainstalowanego service packa 2
znam sie dosyć na komputerach jednak z tym problem nie mogę sobie poradzić
problem jest tego typu ....gdy normalnie korzystam z komputera ..słucham muzyki oglądam filmy itp jest wszytko okey gdy przeglądam strony www. tez jest okey ale nie do końca bo np. są strony które przeglądam dosyć często i na nich nie ma problemu nic sie nie zawiesza. , ale otwierając jakieś inne różne strony komputer sie zawiesza ... zawiesza sie tez gdy włączę eMule lub DC++ ale nie od razu tylko po jakimś czasie nie ma reguły raz chodzi 10 min a raz 2 godz (mowie tu o tych dwóch programach) nie wiem co jest tego przyczyna :(:(
czy ktoś mi pomoże ??
dzięki z góry
Odpowiedzi: 2
ile masz ramu?
log z hijackthis?
Przy stronach internetowych nie powinno wogóle mulić chyba że wina łącza, na ile masz ustawiony folder plików tymczasowych?
Jakie łącze?
Programy p2p nieskonfigurowane lub niewłaściwie skonfigurowane w znacznym stopniu obciążają łącza. Wpisz nazwy tych programów oraz słowo konfiguracja w google i znajdziesz sporo informacji na temat odpowiedniego ustawień. od razu dodam, że nawet po optymalizacji nie będzie też idealnie, bo... taka uroda p2p.
Strona 1 / 1