komputer sie sam restartuje
Witam . Mam :( mały kłopot po po okresie bezczyności myszką ok 5 min. komputer się restartuje . Prosze o jakieś wskazówki . :roll:
Odpowiedzi: 5
Ten błąd dotyczacy rejestru jest lekko podejrzany , w archiwum było kilka podonych tematow z tym błędem.
Spróbuj uzyć User Profile Hive Cleanup Service (UPHclean)
i_view32.exe to od IrfanView więc raczej to nie to.
Skocz do przyklejonego gusia i uzyj debugera.
Spróbuj uzyć User Profile Hive Cleanup Service (UPHclean)
i_view32.exe to od IrfanView więc raczej to nie to.
Skocz do przyklejonego gusia i uzyj debugera.
Faktycznie w dzienniku zdarzen jest troszkę wpisów
1:
System Windows zapisał rejestr uźytkownika MAREK\MarekM, kiedy aplikacja lub usługa nadal uźytkowała rejestr podczas wylogowania. Pamięć uźywana przez rejestr uźytkownika nie została zwolniona. Rejestr zostanie zwolniony, kiedy nie będzie uźywany.
Najczęstszą tego przyczyną są usługi uruchamiane z konta uźytkownika. Próbuj skonfigurować te usługi, aby były uruchamiane z konta LocalService lub NetworkService.
Zdarzenie nr 1517
2
Aplikacja powodująca błąd i_view32.exe, wersja 3.9.7.0, moduł powodujący błąd unknown, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x01cd44b3.
Dla mnie jest to czarna magia
1:
System Windows zapisał rejestr uźytkownika MAREK\MarekM, kiedy aplikacja lub usługa nadal uźytkowała rejestr podczas wylogowania. Pamięć uźywana przez rejestr uźytkownika nie została zwolniona. Rejestr zostanie zwolniony, kiedy nie będzie uźywany.
Najczęstszą tego przyczyną są usługi uruchamiane z konta uźytkownika. Próbuj skonfigurować te usługi, aby były uruchamiane z konta LocalService lub NetworkService.
Zdarzenie nr 1517
2
Aplikacja powodująca błąd i_view32.exe, wersja 3.9.7.0, moduł powodujący błąd unknown, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x01cd44b3.
Dla mnie jest to czarna magia
Nie w BIOS–ie jak naisąleś i nie w BSOS–ie jak ja – to literowka – BSOD miało być, a dalej juź to samo co poprzednio.
a moźesz podac kroki gdzie dzukac błedu w BIOSie .
pozdrawiam z góry dziękuje
pozdrawiam z góry dziękuje
Przyklejony w tym dziale FAQ autorstwa Bobiego i temat o wywołaniu BSOS–a. Do tego sprawdzenie w eventvwr.msc jakie błedy są zapisane.
Jeźlei z tego nie da sie nic wywnioskować, a system jest czysty – odrobaczony to zgłoś isę ponownie, ale wtedy juź skorzystaj z tego opisu: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587 i postaraj się tak własnie przedstawić całość problemu.
Jeźlei z tego nie da sie nic wywnioskować, a system jest czysty – odrobaczony to zgłoś isę ponownie, ale wtedy juź skorzystaj z tego opisu: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587 i postaraj się tak własnie przedstawić całość problemu.
Strona 1 / 1