Komputer restartuje się, albo zawiesza nim załączy się win
Ratunku!!!!!!!!!!
Od Wielu tygodni mam kłopot z moim komputerem ;(, problem polega na tym źe gdy tylko go włącze on restartuje albo zawiesza się w róźnych miejscach... na przykład przy bootoawaniu windowsa, czasem monitor nie chce się załączyć ;( itp itd!! błagam pomocy... robiłem format dysku z 10 razy, koleś kazał mi zainstalować windowsa z sp2 i zrobiłem tak... ale nadal się tak robi... jak windows się załączy juź jest wszystko okay, pomocy!!
Od Wielu tygodni mam kłopot z moim komputerem ;(, problem polega na tym źe gdy tylko go włącze on restartuje albo zawiesza się w róźnych miejscach... na przykład przy bootoawaniu windowsa, czasem monitor nie chce się załączyć ;( itp itd!! błagam pomocy... robiłem format dysku z 10 razy, koleś kazał mi zainstalować windowsa z sp2 i zrobiłem tak... ale nadal się tak robi... jak windows się załączy juź jest wszystko okay, pomocy!!
Odpowiedzi: 7
no w sumie masz racje... dzięki ci wielkie :) pzdr :]
OK. zmienie sobie na polski, źebyście sie nie czepiali.
A i tak obstaję przy sprawdzeniu pamięci RAM, (no moźe jednak nie jako pierwszą czynność)ale czesto przyczyną nie włączania monitora jest właśnie wadliwa pamięć RAM. Skoro jednak format dysku i stawianie nowego systemu miało miejsce 10 razy to chyba wypadałoby sprawdzić sprzęt? Nie sądzisz?
A swoją drogą czy jest jakaś nagroda za ilość postów, źebym sobie miał je nabijać?
Rebe:
A ja bym ął od loów....
A i tak obstaję przy sprawdzeniu pamięci RAM, (no moźe jednak nie jako pierwszą czynność)ale czesto przyczyną nie włączania monitora jest właśnie wadliwa pamięć RAM. Skoro jednak format dysku i stawianie nowego systemu miało miejsce 10 razy to chyba wypadałoby sprawdzić sprzęt? Nie sądzisz?
A swoją drogą czy jest jakaś nagroda za ilość postów, źebym sobie miał je nabijać?
OK. zmienie sobie na polski, źebyście sie nie czepiali.
Rebe:
A ja bym ął od loów....
sorQa... ja jestem tu 1 raz i zalezy mi na tym :( a więc ja mam athlona 2000xp+ 128ram (333mhz) dysk 80gb czy to mogą być jakieś wirusy?? skanowałem juź nie raz róźnymi programami ale to nie pomogło :(
sh@dow:
Ja bym zaczal od sprawdzenia pamieci RAM. Wymien na inna kosc. Sprawdz tez zasilacz.
A ja bym ął od loów, BSOD–ów itp + informacje o sprzecie i sofcie, lae przecieź po co ?
Zawsze mozna napisac 150 postów ,w których będzie po jednej informacji i statystyki sobie poprawić.
Kruca – kiedy Ci , którzy mają problemy zaczną się przestaną się zachowywać w sposób wskazujący na to, źe piszą, by pisać, a nie dlatego, źe im na rozwiązaniu zaleźy ? :twisted:
wiatrak wieje... temperatura ok... a pamięc nie mam pojęcia co moglo by się stać ;(
kurcze... a nie myślisz źe to moźe wina softweru?
Strona 1 / 1