Komp wyłącza mi się ;[

Mam taki problem!!! gdy uruchamiam kompa, załącza mi się monitor i po załączeniu wyłącza mi się cały komp!!!! Dzieje sir to od tej pory od kąd włoźyłem procesor kolegi DURONA 1300!!!! Ja mam Athlona 1800 :!: Co mam robi :?: :?:

Odpowiedzi: 7

kolomen – poczytaj se do poduszki: http://rtfm.bsdzine.org/
Anonymous
Dodano
02.10.2004 16:45:26
Soko :!: :!: :!: Komputer juz mi działa!!!! Posmarowałem PROCESOR I COOLER pastą i zadziałał!!!! Mówiłem juź wcześniej, źe juz była pasta na procku ale powiedziałem sobie, źe posmaruje jeszcze raz!!! POSMAROWAŁEM I DZIAŁA :!: :!: DZIĘKI WAM WSZYSTKIM ZA POMOC!!!! POZDRAWIAM :!: :!: :wink: :twisted:
kolomen
Dodano
02.10.2004 13:39:53
Dobra chłopaki czyli nie wiecie co to jest grane ztym moim kompikem :?: :?: :?: Jestem chyba zmuszony lecieć do jakiegos najbliźszego serwisu źeby mi to zrobili :!: :!: Ale jak będziecie mieli jakies propozycje to proszę was abyście je tutaj zamieścili :wink: :wink: :cry: :cry:
kolomen
Dodano
02.10.2004 11:13:33
ja tak miałem jak miałem posrany wirus "Redlf_A" ... wiesz na początku nie daje się właczyć opcji "Wyswietlaj jako stronę w sieci Web" pozniej jakies zwiechy komp zaliczał ... az w koncu było tak źe ... odpalił sie Windowz i śliczny zaraz potem napis "Moźesz teraz bezpiecznie wylączyc kompuer"

ps. juz sam nie wiem czy u Ciebie do wina dochodzi wlączanie sie kompa czy nie :)
pIEKAr
Dodano
02.10.2004 01:06:53
No BIOS zresetowałem za pomoca zworki, ale niec z tego!!!! Pastą nie nacierałem, bo jest tam trochę jej jeszcze (i na procku i na coolerze)
kolomen
Dodano
02.10.2004 00:53:43
kolomen, przede wszystkim bez nerwów.
Jeśli po takim zabiegu włoźyłeś spowrotem swój procesor do podstawki to czy wykonałeś Clear CMOS ( zresetowanie ustawień BIOS ) oraz czy powtórnie nasmasowałeś CPU i cooler pastą ?
McScr@by
Dodano
02.10.2004 00:49:24
Nie nie przeinstalowywałem windowsa, ani nic w tym stylu!!! Miałem poprostu swojego windowsa i kumpel przyszedł rzebym mu sprawdził czy działa jego proc!!! Po wyjęciu procesora (kolegi) i po włoźeniu swojego athlona dzieja mi sie właśnie te rzeczy!!! Zasilanie dochodzi napewno, bo świecą się cały czs kontrolki od karty sieciowej :roll: :cry: Prubowałem juź na innym zasilaczu i na innej karcie graficznej i cały czas działo się to samo i dzieje sie do tej pory :cry: :cry: LUDZIE BŁAGAM WAS POMÓŻCIE
kolomen
Dodano
02.10.2004 00:25:06
kolomen
Dodano:
01.10.2004 21:31:53
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1