Komp nie wstaje help
Witam
Mam dziwny objaw komp sie nie chce pozbierac. Moze pokolei.... A wiec: wlaczam kompa a tu ni hu hu monitor jest czarny jak noc tylko dioda miga na "zielono". Pytanie: co to moze byc? Jesli ktos moglby mi pomoc bylbym wdzieczny... Z gory dzieki pozdrawiam serdecznie
Mam dziwny objaw komp sie nie chce pozbierac. Moze pokolei.... A wiec: wlaczam kompa a tu ni hu hu monitor jest czarny jak noc tylko dioda miga na "zielono". Pytanie: co to moze byc? Jesli ktos moglby mi pomoc bylbym wdzieczny... Z gory dzieki pozdrawiam serdecznie
Odpowiedzi: 5
moze monitor zepsuty, albo cos sie poluzowalo
moźe zasilacz się zjarał? nie było czuć dymku? spróbuj odłączyć komputer od prądu poczekać z 15 minut i podłączyć. jak ruszy to znaczy źe zasilacz do wymiany
ta zielona dioda miga czy świeci sie cały czas ??? :?
cześć. Moźe to będzie rozwiązanie. Miałem kiedyś taki sam problem co się okazało spaliła mi się płyta główna no i trzeba było ją wymienić. Jeźeli nic nie grzebałeś no to moźe to być rozwiązaniem. Nara
Ja na razie nie wiem, moźe w noc Kupały cóś mi się w głowie rozjaśni to powróźymy i o kompach i innych inszościach , jak masz czas to poczekajmy razem .
Póki co mozna tylko takie pierdy sadzić jak napisałem powyźej
Update: i jak te poniźej ... bez obrazy , ale gdybankami problemu się nie rozwiąźe
Póki co mozna tylko takie pierdy sadzić jak napisałem powyźej
Update: i jak te poniźej ... bez obrazy , ale gdybankami problemu się nie rozwiąźe
Strona 1 / 1