Komp i internet "zamulają". Choć wirusów brak ;/
Witam wszystkich :D. Ostatnio strasznie zmulił mi komp i internet ;/;/ Miałem tylko Firewalla Windowsa... Teraz zainstalowałem Avasta i Comodo Firewall... przeskanowałem i nic nie wykryło :( Pozamykałem porty windows door Cleaner i to samo.... zainstalowałem też windows defender.... też nic nie znalazło :( Ad-Aware 2007 też miałem... ale z jakichś dziwnych powodów nie chce mi działać :| (chyba jest napisane że silnik jest zajęty czy coś takiego, nie wiem). Bardzo proszę o pomoc, może jakieś logi albo coś...
[-o< [-o<
pozdro.....!!:redface:
Odpowiedzi: 4
Ani po bożemu problem przedstawiłeś, ani z rad skorzystać chcesz, bo wiesz lepiej, więc albo naucz sie zasad na forach obowiązujących (nie należy do nich rzucanie jobów maskujące własną ignorancję), albo postap w myśl światłej prośby Kmicica do Wołodyjowskiego skierowanej - "Kończ Waść, wstydu oszczędź" ( sobie oczywiście).
Dzięki K***a za pomoc, człowieku....... :|
Ale ja się na sprzęcie nie znam :/ Wątpię żeby to była wina sprzętu :|.... Ja bym poszukał winy w systemie...
p.s. napisałem jakie to dziwne powody
a może wirusy są tylko avast ich nie wykrywa?? nie wiem sam... :( ehhh :(
-
[quote=deviljin]Ja bym poszukał winy w systemie...[/quote] To szukaj.
Jak Ci pomóc skoro nie raczyłeś napisać jaki masz sprzęt.
Dyski jak podpięte? IDE? SATA? Jak IDE to zobacz, czy czasem nie przełączyły się tryb PIO.
Te dziwne powody to?
Strona 1 / 1