Komorka?
Ostatnio nabylem Siemens s55 + wszystkie dodatki i mam pytanko co Sadzicie o tej komorce :?:
Odpowiedzi: 8
Sorr ze tak dlogo nie opisywalem ale mam pewne problemy. Chymm co do tego aparatku to slyszales o takims czyms jak patchowanie tego aparatku bo jak ma sie baterje 5% to tez da sie robic zdjecia. A bez patcha to jak ma sie 10% to nie darady robic a nie jak napisales 50% :wink:
telefonik jest naprawde fajny i zgrabny :)...siostra posiada od 2 lat i sie trzyma kupy jeszcze :D ..a co do obudów to zajrzyj tutaj http://www.allegro.pl/search.php?string=S55 ;)
OKFlaQs:(...) przepraszam jezeli kogos urazilem :oops:
EL to mialo byc zartobliwie ale gdzies mi mordki umknely i wyszlo jakbym sie przypierniczal o glupi blad. przepraszam jezeli kogos urazilem :oops:
moja ocena telefonu to 710
zalety:
–java
–aparat
–bateria trzyma ok. tydzień
–bluetooth (fajne moźna np. wysyłać komuś fotki bezprzewodowo)
–bardzo łatwa w obsłudze
–dyktafonik (zawsze sie przyda)
–inne (np. GPRS, IRDA, polifonia, itd...)
wady:
–pamięć nie ma nawet 1MB
–wyświetlacz tylko 256 kolorów
–aparat działa tylko przy naładowanej baterii (powyźej 50%)
–po dłuźszym czasie uźytkowania (w moim przypadku 6 mies. wypadały mi klawisze ) ale być moźe wina tego źe trafiłem na wadliwy model... ale nie było wiekszych problemów bo był objęty gwarancją :)
zalety:
–java
–aparat
–bateria trzyma ok. tydzień
–bluetooth (fajne moźna np. wysyłać komuś fotki bezprzewodowo)
–bardzo łatwa w obsłudze
–dyktafonik (zawsze sie przyda)
–inne (np. GPRS, IRDA, polifonia, itd...)
wady:
–pamięć nie ma nawet 1MB
–wyświetlacz tylko 256 kolorów
–aparat działa tylko przy naładowanej baterii (powyźej 50%)
–po dłuźszym czasie uźytkowania (w moim przypadku 6 mies. wypadały mi klawisze ) ale być moźe wina tego źe trafiłem na wadliwy model... ale nie było wiekszych problemów bo był objęty gwarancją :)
FlaQs, badz laskaw zaprzestac zwracania komus uwagi na temat ortografii lub innych bledow. Netykieta sie klania a i umiejetnosci tez nie te:FlaQs:o tej komurce nic nie sadze. zas o komórce
Czy tez kopiowaniu ?FlaQs:kopjowaniu
Ej kurde nie Czepiaj sie mojej pisowni. Ale wracajac do tematu to jome zdanie jest takie same tylko szkoda ze brak do niej obodowy jakiejs innej :( . Co najmniej ja sie nie spotkalem
o tej komurce nic nie sadze. zas o komórce owej moge napisac tyle za mam ja od przeszlopol roku i jestem z niej badzo zadowolony. fajny aparat, IrDa, latwosc w kopjowaniu plikow do kompa i odwrotnie. jest to chyba jeden z najladniej wyposazonych telefonow. przynajmniej byl kiedy go kupowalem nie wiem jak jest teraz...
pozdro
pozdro
Strona 1 / 1