kolorowe ikonki w ulubionych
Witam,
sprawa moze nie jest zbyt wazna, ale moze przypadkiem ktos z Was wie, jak sie z tym uporac. Otoz czasami po dodaniu jakies strony do ulubionych, zamiast tej niebieskiej ikonki IE robi sie jakas kolorowa ikonka danego portalu. Jednakze po pewnym czasie te ikonki znikaja i zostaje juz standardowa ikonka IE.
Wie ktos moze jak zrobic, zeby one sie nie zamienialy na te tradycyjne?
z gory dzieki pozdrawiam
sprawa moze nie jest zbyt wazna, ale moze przypadkiem ktos z Was wie, jak sie z tym uporac. Otoz czasami po dodaniu jakies strony do ulubionych, zamiast tej niebieskiej ikonki IE robi sie jakas kolorowa ikonka danego portalu. Jednakze po pewnym czasie te ikonki znikaja i zostaje juz standardowa ikonka IE.
Wie ktos moze jak zrobic, zeby one sie nie zamienialy na te tradycyjne?
z gory dzieki pozdrawiam
Odpowiedzi: 5
zerknij na progsa http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=136668#136668
ściąga ikonki ze stronek które masz w ulubionych do jakiegoś folderu i zmienia wpisy w ulubionych źeby ikonki były wyświetlane z tego co się ściągnęło zamiast z tempów
ściąga ikonki ze stronek które masz w ulubionych do jakiegoś folderu i zmienia wpisy w ulubionych źeby ikonki były wyświetlane z tego co się ściągnęło zamiast z tempów
bananjp:
no chyba nie bardzo poniewaz ja nic nie czyscilem i tez znikly nawet z pulpitu
Ja nie mowie o "znikaniu" ikon, tylko o tym, ze znika ich kolorowe logo (wiekszosc portali takie cos robi – dodaj sobie np. interie do ulubionych i zobaczysz zamiast ikonki IE zółtą ikonke interii).
A co do czyszczenia, to wystarczy, ze masz ustawiony suwak regulujacy ilosc cache w folderze. Jesli masz np. na 1mb, to najstarsze pliki z cache beda automatycznie usuwane.
no chyba nie bardzo poniewaz ja nic nie czyscilem i tez znikly nawet z pulpitu
Ikony serwisów sa zapisywane w cache przegladarki (cookies, tempy internetowe) tak wiec po wyczyszczeniu tych katalogów ikony znikaja
one chyba znikają po opróźnieniu tempa, ale nie wiem co z tym zrobić
Strona 1 / 1