kolejny problem z GG
Cze
od jakiegos czasu z nieznanego powodu nie startuje mi gadu gadu wyswietla sie komunikat:
Wystąpił problem z aplikacją gg.exe i zostanie ona zamknięta Przepraszamy za kłopoty.. , szczegoly: AppName: gg.exe AppVer: 5.0.1.76 ModName: gg.exe ModVer: 5.0.1.76 Offset: 00006de1.
Nie pomogła reinstalka ani zaintalowanie wczesniejszych wersji. Kreator uruchamiania programow z wczesniejszych wersji wingrozy rowniez nie pomaga.
Jesli ktos ma jakis pomysl to prosze o info. Thx
ukas
od jakiegos czasu z nieznanego powodu nie startuje mi gadu gadu wyswietla sie komunikat:
Wystąpił problem z aplikacją gg.exe i zostanie ona zamknięta Przepraszamy za kłopoty.. , szczegoly: AppName: gg.exe AppVer: 5.0.1.76 ModName: gg.exe ModVer: 5.0.1.76 Offset: 00006de1.
Nie pomogła reinstalka ani zaintalowanie wczesniejszych wersji. Kreator uruchamiania programow z wczesniejszych wersji wingrozy rowniez nie pomaga.
Jesli ktos ma jakis pomysl to prosze o info. Thx
ukas
Odpowiedzi: 7
przepraszam nie widzałem tej daty...sorry ale juz do tego dzoszłem chyba to był mój antyvir..mam innego
chodzi o date napisania tegop topicu. 13 Listopada 2002 ! to ponad rok temu, wiec teraz jest juz duuuzio nowsze gg.Pax:
Zainstalowane gg mam 6.0 z updatem co jeszcze z datą to zanczy dzisiaj moge mieć jakieś problemy bo jest nowy rok??
Zainstalowane gg mam 6.0 z updatem co jeszcze z datą to zanczy dzisiaj moge mieć jakieś problemy bo jest nowy rok??
Po pierwsze spójrz na daty. Ten poblem jest stary jak swiat.
Po drugie zainstaluj sobie najnowszą wersję gg (6.0)
Po drugie zainstaluj sobie najnowszą wersję gg (6.0)
Cześć pozwolicie źe się wtrące bo mam podobny problem byc moźe identyczny xp z sp1 i jak zainstalowałem gg wszystko było wporząsiu dopuki nie zainstalowałem dodatkowych emotów nie wiem czy to moźe być wina właśnie tego błędu aplikacji?
Kiedyś miałem coś podobnego, wywalało często podobny błąd, ale po odinstalowaniu i zainstalowaniu ponownie problem minął.
Dodam, źe nie miałem i nie mam SP1
Dodam, źe nie miałem i nie mam SP1
taka rzecz nie powinna miec miejsca – chyba ze masz cos nie tak z systemem (prawdopodobnie SP1 moze byc powodem – o ile wogole instalowales SP)
Strona 1 / 1