Kod
Witam mam orginalnego windowsa ale gdzies zgubilem plyte oraz ten kod po owym wpisaniu mogl system windows normalnie chodzic. a w niedalekiej przyszlosci musze przeinstalowac system windows i mam do was takie pytanie czy jest taki program dzieki ktoremu moge tearz w tej chwili zobaczyc z jakiego kodu korzystam ?
Odpowiedzi: 8
Seeker:
respect jeszcze raz spytam : po co Ci numer seryjny skoro nie masz płytki, ?
Jak litery powycinać to numerki do totka się nadadzą(?) :wink:
respect jeszcze raz spytam : po co Ci numer seryjny skoro nie masz płytki, ?
respect:
mozesz wierzyc czy nie ale kupowalem caly zestaw tzn. stacje dyskow monitor etc. w firmie i takze orginalnego windowsa a plytke sam niewiem pozyczlem czy gdzies ja zapodzialem
Cytat z tejźe płyty XP:
Wypoźyczanie lub nielegalne kopiowanie tego oprogramowania jest zabronione
Seeker:
respect:
Witam mam orginalnego windowsa ale gdzies zgubilem plyte oraz ten kod
Taaaak , moźe po prostu nie była ( płytka z systemem)dla Ciebie nic warta – kto gubi takie rzeczy?
Poza tym jeśli jej nie masz to po kiego grzyba Ci kod (jak to nazwywasz) czy program, systemu i tak nie zainstalujesz bez ... płytki
Nie znam nikogo komu takie coś się przytrafiło i dlatego Ci nie wierzę,
mozesz wierzyc czy nie ale kupowalem caly zestaw tzn. stacje dyskow monitor etc. w firmie i takze orginalnego windowsa a plytke sam niewiem pozyczlem czy gdzies ja zapodzialem
gusioo:
Ale o tym, jak dobrze wiesz, w archiwum jest pełno ;)
Nie wiem – z archiwum nie korzystam , bo przykład biorę z innych uźytkowników.
Rebe:
Everest podaje np.
Ale o tym, jak dobrze wiesz, w archiwum jest pełno ;)
Everest podaje np.
respect:
Witam mam orginalnego windowsa ale gdzies zgubilem plyte oraz ten kod
Taaaak , moźe po prostu nie była ( płytka z systemem)dla Ciebie nic warta – kto gubi takie rzeczy?
Poza tym jeśli jej nie masz to po kiego grzyba Ci kod (jak to nazwywasz) czy program, systemu i tak nie zainstalujesz bez ... płytki
Nie znam nikogo komu takie coś się przytrafiło i dlatego Ci nie wierzę,
Strona 1 / 1