Kobieta Twoich marzeń ;)
:arrow: Kobieta Twoich marzeń ;) ,
'zrobi co chcesz' po wydaniu polecenia w języku angielskim
np. Hi .
'zrobi co chcesz' po wydaniu polecenia w języku angielskim
np. Hi .
Odpowiedzi: 20
Bobi_robert:EL po jakiej to imprezie ?? :wink:
Eeeeetam impreza z pracy/szkoly wracal :D
leb mam slaby – nic nie poradze. chcialem na piździku jechac, ale ze sie zepsol to "z buta" sie wybralem...... daleko nie zaszedlem :roll:Bobi_robert:
Ty to gieras nie odwracaj kota ogonem jak do Ciebie ta mowa :wink:
gieras:jak tak na to patrze, to dochodze do wniosku ze wyladowal dalej niz niekotrzy nasi reprezentanci – patrz. Mateja :P
wyladowalem :mrgreen:
Ty to gieras nie odwracaj kota ogonem jak do Ciebie ta mowa :wink:
jak tak na to patrze, to dochodze do wniosku ze wyladowal dalej niz niekotrzy nasi reprezentanci – patrz. Mateja :P
A to juz gierasa pytaj. Tydzien wyjscie z progu probuje, ale dalej niz poltora metra od progu jeszcze nie wyladowal :mrgreen: :P .Bobi_robert:EL po jakiej to imprezie ?? :wink:
EL po jakiej to imprezie ?? :wink:
Swoja droga to nigdy nie widzialem zeby ktos tak twarza schody zmasakrował :mrgreen:
Swoja droga to nigdy nie widzialem zeby ktos tak twarza schody zmasakrował :mrgreen:
Musisz troche potrenowac, zeby tego wyjscia nie spalic :mrgreen: .gieras:... polowa sukcesu to wyjscie z progu :wink:
telemark to swoja droga, ale polowa sukcesu to wyjscie z progu :wink:EL NINO:Odleglosc jest malo wazna. Wystarczy tylko, zebys dobrze z telemarkiem wyladowal :mrgreen: :P .gieras:ile trza na tym motorku skoczyc zeby zobaczyc cos ciekawego :?: :wink:
Odleglosc jest malo wazna. Wystarczy tylko, zebys dobrze z telemarkiem wyladowal :mrgreen: :P .gieras:ile trza na tym motorku skoczyc zeby zobaczyc cos ciekawego :?: :wink:
gieras:narobil mi strasznych problemow, ale wiecej na ten temat w dziale "Windows XP" odcinek "ukryta pratycja" :P :wink:
te problemy się ciągną i ciągną niczym brazylijska telenowela :mrgreen:
jeden mnie rozumie :PEL NINO:Teraz mozesz mu nawciskac ile wlezie. Nie zareaguje, bo sie zakochal :P :P .SLAY3R:Nie dobijaj gierasa :wink:
ile trza na tym motorku skoczyc zeby zobaczyc cos ciekawego :?: :wink:
Teraz mozesz mu nawciskac ile wlezie. Nie zareaguje, bo sie zakochal :P :P .SLAY3R:Nie dobijaj gierasa :wink:
Bobi_robert:Nie on narobil problemow ale Ty sam sobie ich przysporzyłeś :P
Nie dobijaj gierasa :wink:
gieras:narobil mi strasznych problemow, ale wiecej na ten temat w dziale "Windows XP" odcinek "ukryta pratycja" :P :wink:
Nie on narobil problemow ale Ty sam sobie ich przysporzyłeś :P
Dla zainteresowanych gieka z dosc fajnymi "nagrodami"
PS. Przestrzegam przed krotkimi skokami :mrgreen:
http://www.digforfire.co.uk/bennetts/main.asp?i=8
narobil mi strasznych problemow, ale wiecej na ten temat w dziale "Windows XP" odcinek "ukryta pratycja" :P :wink:
to mnie pocieszyłeś :P wczoraj ściągać zacząłem :Pgieras:juz go nie mam, poszedl w piz.... :wink:
juz go nie mam, poszedl w piz.... :wink:bluzgmaster:oj gieras gieras ty lepiej swoim knoppixem się martw ;)
oj gieras gieras ty lepiej swoim knoppixem się martw ;)
musze przyznac ze panienka przypadla mi do gustu :mrgreen:
mrsit:zamiast zgadywania:
http://www.virtualbartender.beer.com/bot_01_v01a.xml
http://www.virtualbartender.beer.com/bot_01_v01a_acts.xml
I cala przyjemnosc odkrywania walorow barmanki spalila na panewce ... :D