kłopoty z linkami
gdy przychodzą do mnie wiadomości z linkiem nie mogę otworzyć sobie linku z którego bym wchodził na źądaną stronę, nieraz potrzebuję tego w celu uaktywnienia sobie konta, a tu nagle jestem w wielkim kłopocie, potrzebuję pomocy, gdyź obawiam się źe to jest sprawa zaawansowana, mogą byc z tym kłopoty poniewaź nie jestem jeszcze zbyt zaawansowanym uźytkownikiem, stąd teź taka prośba z pomocą o otwieranie stron za pomocą linków, co sie z tym dzieje, byc moźe to jakieś są opcje do tego, ale jakie to nie wiem, a moźe to jest od firewalla, którego mam zainstalowany na komputerze, proszę o pomoc
Odpowiedzi: 4
Chodzi tylko o linki w wiadomosciach e–mail
Jakiego programu pocztowego urzywasz ??
Firewall systemowy od SP1/SP2 czy dodatkowy??
Jakiego programu pocztowego urzywasz ??
Firewall systemowy od SP1/SP2 czy dodatkowy??
niestety próbuje wszelkich moźliwych sposobów lecz źaden z nich nie odpowiada, myśle to moźe być cos z związane z zaporą systemową, tylko gdzie co i jak, to jest znak zapytania, a mimo wszystko dzięki za pomoc
dziękuję za pomoc, ale nierozumiem jaki pasek, ja natomiast chyba uwaźąm źe to chyba moźe być firewall, który blokuje mi to, bo cóz innego mógłbym mieć, źadnego komunikatu nie dostaję, otrzymuję go w wiadomościach mail te linki, dla ułatwienia chcę nieraz wchodzić za pomocą tych linków na strony, ale coś mi blokuje, link z pocztą który otrzymuję normalnie mi sie otwiera, na tomiast co do tego drugiego nie za bardzo juz rozumiem, nikt nie wie co tu jest grane, będę jeszcze próbował, narazie dziękuję za pomoc
:x Przyznam, ze nie rozumiem...
Gdzie sa te linki? W wiadomosciach email?
Co sie dzieje po kliknieciu?
Moze poprostu masz program ktory blokuje wyskakujace okna – tak sie dzieje przy zainstalowanym SP2, ale wystarczy kliknac na pasek pod adresem by zezwolic na wyskakiwanie...
Gdzie sa te linki? W wiadomosciach email?
Co sie dzieje po kliknieciu?
Moze poprostu masz program ktory blokuje wyskakujace okna – tak sie dzieje przy zainstalowanym SP2, ale wystarczy kliknac na pasek pod adresem by zezwolic na wyskakiwanie...
Strona 1 / 1