klopoty z irda
Jak moge naprawic irda. Mam na USB. Dzialala mi kiedys normalnie, u kumpla teraz tez dziala a u mnie juz nie chce dzialac. Instaluje wszystko ok. miga dioda (czasem jak zainstaluje dioda nie miga) no i chce przeslac plik z telefonu na kompa i sie zaczyna. Telefon wysyla, pisze ze nie mozna wyslac obrazka, a komp znajduje telefon jak klikam na ikone to sie otwiera okienko takie zebym mogl wyslac cos do telefonu a nie z niego odebrac. Klikam na jakis plik i sie wiesza lacze, a jak chce normalnie polaczyc telefon z komputerem zeby p jakis dzwonek do tel wyslac to go w ogole nei chce znajsc :/ :(. U kumla normalnie dziala jak powinna wysyla plik z telefonu, komp odbiera i jest git.... wie ktos moze dlaczego tak sie dzieje :?:
Odpowiedzi: 4
dobr arozpisze dokladniej. Wiec chodzi mi o to źe normalnie jest zainstalowana, dioda sobie miga. Tylko jak juz chce wysłac to albo wysyla i sie pokazuje okienko zebym mogl na telefon jakis plik wsadzic i jak klikam to sie polaczenie urywa, albo pisze ze nie mozna wyslac obrazka, albo wysyla wysyla i nagle pisze ze polaczenie zostalo urwane. Na bank ona dziala sprawie bo nie dosc ze u kumpla dziala to wczoraj mi tez podzialala tylko znowu walnela po kilku wyslanych fotach. No i kurde nie wiem co mam z tym zrobic. Ma ktos jakis pomysl tylko mi niepisac zebym sreach uzywal bo nie znalazlem podobnego problemu do mojego .. :/ :?: :?
jak bys dobrze poszukał to bys znalazł podobne problemy juź tu były poruszane spróbuj zmniejszyć prędkość przesyłania danych
i co to ma wspolnego z moim problemem tam jest do plyty glownej :?
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=19920
pare tematów niźej od twojego nawet ta sama nazwa
pare tematów niźej od twojego nawet ta sama nazwa
Strona 1 / 1