kłopot z instalacją sterowników do karty graficznej
próbowałem zainstalować do mojej karty graficznej nvidi geoforce4 mx440 sterowniki 52.16 i nie mogę gdyź na 17 procentach instalacja zawiesza się
poczym wyskakuje komunikat źe zdalne wywołanie procedury nie powiodło się moźe ktoś wie dlaczego się tak dzieje.
Czy moźe powodować tą sytuację zainstalowane wcześniej sterowniki i powinienem je odinstalować?
Za wszelkie odpowiedzi i porady z góry dziękuję
poczym wyskakuje komunikat źe zdalne wywołanie procedury nie powiodło się moźe ktoś wie dlaczego się tak dzieje.
Czy moźe powodować tą sytuację zainstalowane wcześniej sterowniki i powinienem je odinstalować?
Za wszelkie odpowiedzi i porady z góry dziękuję
Odpowiedzi: 9
Hm, tak przy okazji ktos moze powie mi, jakie najlepiej stosowac detonatory do gf 3 Ti 200 ?
www.viaarena.com
Sprawdziłem Detonator Destroyer niestety ale jest na ine systemy postaram się zmienić stery do płyty głównej a przy okazji moźe ktoś zna stonkę z kad. moźna ściągnąć stery do Via KT3V
No i oczywiscie WYŁĄCZ skaner antywirusa
Ja kiedys tez sie tak bawilem...przyczyna bylo niezainstalowanie najnowszych sterownikow do plyty glownej (stery do AGP).
Kiedys na tym forum mówiono o niejakim Detonator Destroyer – programie, który to mógłby Tobie pomóc. Wpisz w "szukaj" tę nazwę, a moźe znajdziesz sposób na męczącą Cię dolegliwość Twego kompa.
Pawek Zastosowałem się do twoich zaleceń, ale niestety to samo się dzieje stery ściągnąłem z http://www.centrumxp.pl/windows/download/sterowniki/katalog.php?id=1
A co najzabawniejsze jak wszedłem do panelu sterowania dodaj lub usuń program zauwaźyłem, źe jest ikona od tego sterownika nie śmieszne niby instalacja się nie powiodła a ikona jest
Xior jeźeli chodzi o stery to sprawdziłem je są do kart nwidi geoforce4 a po zatym, jeźeli nie mam pewności czy coś jest do mojego kompa nie instaluję tego poprostu wiem, źe mogę takim postępowaniem pomieszać w systemie
A co najzabawniejsze jak wszedłem do panelu sterowania dodaj lub usuń program zauwaźyłem, źe jest ikona od tego sterownika nie śmieszne niby instalacja się nie powiodła a ikona jest
Xior jeźeli chodzi o stery to sprawdziłem je są do kart nwidi geoforce4 a po zatym, jeźeli nie mam pewności czy coś jest do mojego kompa nie instaluję tego poprostu wiem, źe mogę takim postępowaniem pomieszać w systemie
Usuń (o ile to moźliwe te wszystkie zalegające sterowniki) i zrestartuj kompa. Teraz ponownie spróbuj zainstalować. Jeśli to nie pomoźe – moźe plik sterownika jest uszkodzony – skąd go ściągałeś.
Poza tym zastanowiłbym się nad sensem instalacji tej wwrsji sterownika przy takiej karcie... Nie lepiej zostać choćby przy 45.32, w Twoim przypadku :?:
Poza tym zastanowiłbym się nad sensem instalacji tej wwrsji sterownika przy takiej karcie... Nie lepiej zostać choćby przy 45.32, w Twoim przypadku :?:
sterowniki starsze powinny zostać usunięte w czasie
instalacji nowych samoistnie moźe za szybko klikasz
i cos przeoczasz lub masz niewłaściwe stery
instalacji nowych samoistnie moźe za szybko klikasz
i cos przeoczasz lub masz niewłaściwe stery
Strona 1 / 1