kłopot z drukarką.. HELP!!!!!
posiadam oczywiście XPeka i OfficeXP.. a mój problem to drukarka laserowa: mianowicie mój HP LaserJet 6L rozmazuje mi czcionki.. nie zawsze bo czasami drukuje dobrze a czasami lipa.. zazwyczaj zdaźa się to podczas drukowania opcji 16stron na A4 pierwsza próba wydruku = pusta strona; nastepna to rozmazany dokument... zainstalowałem mu juź najnowsze stery z netu i nic.. w ustawieniach teź próbowałem czy coś zmieni w jakości i teź nic.. nie wiem gdzie i jak juz grzebać.. prośba o helpa bo egzam mam we wtorek i ściągi musze wydrukować!!:?!!! :? :cry: :cry: :cry: :? :? :?
Odpowiedzi: 6
juź zciągnołem i zainstalowałem ale lipa.. zauwaźyłem cos jeszcze.. źe kłopot występuje (chyba) jedynie wtedy gdy kaźę mu drukować strony nieparzyste w jakiejkolwiek ilości na A4 – rozmazana, nieczytelna czcionka
Odwiedz witryne HP i zedzryj najnowsze drivery pod XP
Odwiedz witryne HP i zedzryj najnowsze drivery pod XP
toner na pewno jest dobrze włoźony i strona testowa jest drukowana... odn problemu dodam jeszcze tyle źe jak ją zainstaluje na Win98 z dostarczonymi do niej sterownikami to chodzi super i bez problemu drukuje nawet 15 kopii 42 stronnicowego dokumentu w opcji 16 str na A4.. takźe to na pewno musi być coś skopane albo z samym XP, albo ze sterami do drukarki, albo Officem XP..
toner na pewno jest dobrze włoźony i strona testowa jest drukowana... odn problemu dodam jeszcze tyle źe jak ją zainstaluje na Win98 z dostarczonymi do niej sterownikami to chodzi super i bez problemu drukuje nawet 15 kopii 42 stronnicowego dokumentu w opcji 16 str na A4.. takźe to na pewno musi być coś skopane albo z samym XP, albo ze sterami do drukarki, albo Officem XP..
Sprawdz czy toner jest dobrze wsadzony i czy drukuje test.
Ta drukarka jest swietna, ale ma mala pamiec. Jak masz jakies rysunki czy schematy czy wieksza ilosc tekstu to czasmi moze tego nie wydrukowac na raz. Sproboj podzielic te 16 stron na dwie czesci
Ta drukarka jest swietna, ale ma mala pamiec. Jak masz jakies rysunki czy schematy czy wieksza ilosc tekstu to czasmi moze tego nie wydrukowac na raz. Sproboj podzielic te 16 stron na dwie czesci
Strona 1 / 1