klient poczty
szukam jakiegos ciekawego progrramiku do obslugi e–mail, ktory mialby swoja ikone w pasku systemowy tak jak np; gg a w celu sprawdzenia kont niemusial by byc w pasku zadan
Odpowiedzi: 6
ja uźywam incredi mail, teź fajny
:roll: :roll: :roll:
:roll: :roll: :roll:
a ja bym Ci oplecił The Bat! – IMHO najlepszy klient poczty.
Moźna go zminimalizować do tray'u, a gdy przychodzi nowa poczta to wyskakuje taki jakby baner w którym jest info o ilości e–mail i o ich tytułach
Moźna go zminimalizować do tray'u, a gdy przychodzi nowa poczta to wyskakuje taki jakby baner w którym jest info o ilości e–mail i o ich tytułach
Wtyczka tylko informuje źe przyszedł nowy e–mail. Z tego co pamiętam jest taka wtyczka do gada o nazwie PowerEmail, w którym to moźna edytować e–maile do iluś tam kilobajów.
o tlenie juz myslalem niechcialbym instalowac nowego komunikatorawiedom:
Odpowiedź jest prosta: TLEN ze stronki www.tlen.pl
mam ta wtyczke i zaraz sie znia pobawie.. tylko mam pytanie: czy kiedy wyswietli mi sie powiadomienie o nowym mailu to musze go odebrac np. outlookiem czy ta wtyczka ??run_DNA:
Witam
Jest wtyczka do PowerGG EMChecker, mozna tam sobie wpisać dane konta które chcemy sprawdzać. Wtedy jeźeli jest jakiś nowy e–mail, nad zegarem pojawia się info, tak jak info ze ktoś jest dostępny na GG.
Dziękuje za uwage
Witam
Jest wtyczka do PowerGG EMChecker, mozna tam sobie wpisać dane konta które chcemy sprawdzać. Wtedy jeźeli jest jakiś nowy e–mail, nad zegarem pojawia się info, tak jak info ze ktoś jest dostępny na GG.
Dziękuje za uwage
Dziękuje za uwage
Odpowiedź jest prosta: TLEN ze stronki www.tlen.pl
Strona 1 / 1