Klawisze klawiatury nie działają

Od jakiegoś czasu po naciśnięciu skrótu alt+c nie pojawia się małe "ć" - dopiero jest gdy dodatkowo kliknę caps lock.

To jest "małe piwo" - jednakże dość uciążliwe. Teraz z kolei klawisze "a","ą","z","ż","q" oraz "esc" nie działają. Przedtem to działało - jednakże komputer parę razy był wyłączany nieprawidłowo ( od razu z gniadka ).

Korzystałem ze sprawdzania dysków i usuwania błędów, ale nadal mam te same problemy.

Napisałem ten wątek kopiując litery.

PS. Sterowników do klawiatury nie było ( cd ). Dzia dobrze bez nich.

Odpowiedzi: 1

Witam!

1. A sprawdzałeś może w "ustawienia regionalne i językowe" czy masz ustawione na jezyk polski?

2. Albo Właściwości systemu > Menadżer urządzeń > -Klawiatura - zgodna z PS/2 ?? Jak nie to to....

3. Spróbuj może zrobić naprawę systemu... może podziałać...

4. w ostateczności Format :D

Pozdrawiam Kuzi 

kuzi3
Dodano
26.08.2006 17:30:04
  • JackK 26.08.2006 19:40:00

<p>Nie chce ani formatu ani żadnych głebszych napraw - tydzien temu komputer wr&oacute;cił jak nowy z serwisu...</p><p>Nie czyta mi ww. klawiszy nawet w biosie... Teraz korzystam z klawiatury ekranowej. Opcje regionalne mam wszedzie poustawiane na Polskie. W opcjach jezyka jest ustawiona klawiatura na &#39;Polski {programisty}&#39; drugi wyb&oacute;r to &#39;Polski 214&#39;. Zmieniałem to ~ bezskutecznie. Ten problem powstał dziś po nieprawidłowym zamknieciu windowsa.&nbsp;</p>

JackK
Dodano:
26.08.2006 16:20:15
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1