KLAWIATURA zwariowała... To jakaś paranoja! RATUNKU!!!
Mam problem z klawiaturą. Kiedy piszę na klawiaturze nie chodzi mi okolo 1/3 literek, a zamiast tego, otwierają się jakieś skróty typu: minimalizacja, wyloguj itp.. Np. naciskam literkę "l" i mnie wylogowuje.
Trochę to dziwne bo kiedy uruchamiam tryb awaryjny (win XP) to klawisze działają.. prócz tego między Ctrl a Alt po prawej dolnej stronie :) Zapomnialem fachowej nazwy, otwiera on pasek START.
I nie wiem teraz czy to błąd klawiatruy, czy jakiś wirus zmieniający znaczenie kalwiszy... No nie wiem...
Co mogę jeszcze dodać, wczoraj wylało mi się na klawiaturę piwo, ale przecieź jak by nawaliła, to jak bym teraz pisał? Moźna to niby powiązać, ale z drugiej strony, jak by to miało wpływ jakiś, to czemu w trybie awaryjnym klawiature pisze, i czemu jak wejde do widnowsa to juź szaleje...??? Aha literki które szaleją się zmeniają tzn. czasem np "u" działa poprawnie, a kolejny raz otwiera jakieś narzędzie z panelu sterowania... HELP!!!!
Trochę to dziwne bo kiedy uruchamiam tryb awaryjny (win XP) to klawisze działają.. prócz tego między Ctrl a Alt po prawej dolnej stronie :) Zapomnialem fachowej nazwy, otwiera on pasek START.
I nie wiem teraz czy to błąd klawiatruy, czy jakiś wirus zmieniający znaczenie kalwiszy... No nie wiem...
Co mogę jeszcze dodać, wczoraj wylało mi się na klawiaturę piwo, ale przecieź jak by nawaliła, to jak bym teraz pisał? Moźna to niby powiązać, ale z drugiej strony, jak by to miało wpływ jakiś, to czemu w trybie awaryjnym klawiature pisze, i czemu jak wejde do widnowsa to juź szaleje...??? Aha literki które szaleją się zmeniają tzn. czasem np "u" działa poprawnie, a kolejny raz otwiera jakieś narzędzie z panelu sterowania... HELP!!!!
Odpowiedzi: 4
No, dzięki za wszystkie podpowiedzi, ale co się okazało, kupiłem nową klawiaturę i a działa juź wszędzie, tylko nie rozumiem czemu tamta działa, ale tylko w trybie awaryjnym, a juź normalnie na windzie to nie :(
nie czaję tego. tak więc pamiętajcie, jak opijeciekalwiature piwkiem to kupcie nową bo zacznie wam szaleć :)
nie czaję tego. tak więc pamiętajcie, jak opijeciekalwiature piwkiem to kupcie nową bo zacznie wam szaleć :)
Jaka to klawiatura,zwykła,multimedialna i jak podpięta PS2,USB.
Scan kompa na szkodniki i wklej log.
Scan kompa na szkodniki i wklej log.
Kurna rozne anomalie w zyciu widzialem ale klawiatury alkoholi(ka/czki) to nigdy :mrgreen:
AA to podstawa :P
AA to podstawa :P
trepek:
albo muszisz zrobic format albo nowa klawature
O czlowieku co ty piszesz.
waski336 daj loga z hijackthis
Strona 1 / 1