Klawiatura , zwalnianie odtwarzanych mp3

Witam....

Ostatnio pojawil sie u mnie problem taki , ze np. podczas pisania na klawiaturze odtwarzana muzyka mp3 zwalnia ,lub dlawi sie.Czy ktos wie , czym to jest spowodowane? wczesniej tego nie bylo. Mam prosta klawiature Chicony za 27 zlotych. Czy moze to byc wina klawiatury , czy tego szlonego SP2?

Pozdrawiam
===========

Odpowiedzi: 6

źartowałem z tym zacinaniem, podziwiam za inwencje, chłopie wiesz ile ja rzeczy narobiłem jak w pokera przegrałem, wtedy sie człowiek bierze za robote...
leberr
Dodano
23.01.2005 02:28:19
Co to znaczy , ze mi sie plyta zacina ? masz na mysli plyte glowna, czy mowisz o odtwarzaniu plyty audio? Nie wiem co moze byc powodem takiego zachowania sie sprzetu. Byc moze to zle ustawienie czegos w biosie. Bios bym aktualizowany i stare ustawinia padly. Nie sposob wszystko zapamietac. moze to zle ustwienie napiecia w biosie , albo cos innego jest zle ustawione.

Jesli chodzi o program : RegSupreme Pro , to zainstalowalem go wyczyscilem wpisy gleboko jak sie dalo, ale to tez nie pomoglo.

To czym dysponuje : plyta glowna Asus A7N8X–X , procesor AMD Athlon 1800+ , pamieci: 512 DDR. Dodam ,ze nie mam zainstalowanych programow. w sumie sam czysty system, wiec nie wiem co moze byc powodem takiego zachowania sie sprzetu. dodam , ze wczesniej nie bylo tego problemu.

Ale to ma i dobre strony , bo wreszcie zaczolem wypalac dobie plyty audio i sluchac ich na zewnetrznym odtwarzaczu.

Pozdrawiam :lol:
Sam_Sobie
Dodano
23.01.2005 01:39:16
płyta ci sie zacina
leberr
Dodano
23.01.2005 01:14:47
Program się nazywa RegSupreme Pro. Pobierz triala, zainstaluj, wybierz język polski, wyczyść rejestr ( opcja:głębokie). Moźe to wina kodeków.
Pzdr.
leon1313
Dodano
21.01.2005 00:22:39
Wlasnie , ostatnio aktualizowal mi kolega bios i byc moze ta opcja skasowala sie i trzeba ja ustawic ponownie. zobacze gdzie ona tam sie ukrywa i jak jest ustawiona. Jak tego dokonam , to dam znac. Dzieki za porade :)

PS. Wlasnie sprawdzilem i spiesze powiadomic , ze w biosie jest ustawione na fast. Czyli , to musi byc inny problem:)

Pozdrawiam
–––––––––––––
Sam_Sobie
Dodano
20.01.2005 17:04:50
Sprawdź w biosie czy opcje A20 Gate.. masz ustawioną na fast
leon1313
Dodano
20.01.2005 11:11:14
Sam_Sobie
Dodano:
19.01.2005 22:47:57