kLAwiAtURa szaleJEEe:D:>...

mam maly problem z klawiatura bo nie dziala mi poprawnie .tzn nie chca dzialac klawisze numeryczne i poszczegolne litery nie wiem czemu tak sie stalo ?! pomozcie plisss :(

Odpowiedzi: 6

Ja tez mialem cos takiego i rozebralem ja na czesci pierwsze ale i tak nic nie pomoglo... Pewnie moj braciszek ja zalal i sie nie przyznal. ale teraz mam nowa i o wiele lepsza bo z 100 opcji wiecej tagze polecam naciagnac starych i na tym zyskasz.Chyba ze masz taka jak ja to nie polecam.
Anonymous
Dodano
24.05.2004 17:35:23
Przełącz układ klawiatury na polski (programisty).
Tak jak na obrazku.
Albo przez panel sterowania –> ustawienia regionalne –> język –> szczegóły.
albo kombinacją klawiszy lewy szift + lewy ctrl.
SLAY3R
Dodano
24.05.2004 17:28:55
nie moge na niej zrobic literek z kreseczkami takimi jak u ino ze zamkniete i innych tego typu, zamiast y mam z :evil: , dwukropki przecinki i te pierdoly sa na jakis innych klawiszach ...chyba bede musiala sprawdzic na innym kompie klawiature :x bo jak nie to ja wypieprzeeee :evil: :evil: :evil: !!!
szkodnik.S.A.
Dodano
24.05.2004 16:24:11
Albo cos wylales na klawiature (albo ktos wylal i nie powiedzial ze wylal :D ). A moze cos na styku sie dzieje – jakies przerwanie...no nie wiem. Sprawdz klawiature moze na innym kompie :?:
TuneR
Dodano
24.05.2004 10:37:23
'nie chcą działać' – to znaczy? moźe po prostu wybiłeś sobie klawiaturę, kiedyś to samo zrobił mi kuzyn, który do upadłego grał w fifę, potem w s a i d praktycznie nie dały się normalnie nacisnąć
czterech_
Dodano
24.05.2004 10:03:13
Klawisze numeryczne to pewno wina wyłączonego Num Locka. A te literki, to nie wiem... Moźe więcej szczegółów :?:
Pawek
Dodano
23.05.2004 22:36:17
szkodnik.S.A.
Dodano:
23.05.2004 22:27:51
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1