Klawiatura ekranowa pytanie ..

Czy jest mozliwosc zobaczenia co bylo wciskane na klawiatrce ekranowej (chodzi o ten programik w XP). Bo kumpel wprowadzil mi haslo za pomoca tej klawiaturki i niemoge go zlamac a format niewchodzi w gre tak jak i inne "zabawy"

Edit : Albo czy ktos zna jakim programem takie informacje uzyskam .

Odpowiedzi: 12

Xamil:
To podczas jego nieobecności teź mu wpisz hasło...A tak powaźnie, to dzwoń do niego.Co on jajca sobie robi?

Chyba golebia mam wyslac pocztowego :D Bo On niema telefonu kom. ;] A do mamy czy siostry niemam numeru ;[
Ukey
Dodano
25.12.2005 17:03:06
To podczas jego nieobecności teź mu wpisz hasło...A tak powaźnie, to dzwoń do niego.Co on jajca sobie robi?
Anonymous
Dodano
25.12.2005 00:17:42
Anonymous
Dodano
25.12.2005 00:17:42
Ktonta z ograniczeniem niemaja mozliwosci wlonczenia Nero. A instalacji tez nieprzeprowadze bo zablokowalem ;]. A kumpel wyjechal i przyjedzie dopiero po sylwq ;[
Ukey
Dodano
24.12.2005 20:35:46
A przepraszam czy na koncie z ograniczeniami nie moźesz nagrac danych na płyty? Wydaje mi się, źe nie powinno być problemu..... Chyba ze konta z ogr. mają zablokowany dostęp do tych folderów.

A, i lepiej rzeczywiście daj w ucho koledze, albo jemu w kompie hasło zmień i powiedz, źe jak ci odda twoje to ty mu odblokujesz kompa ;)
Caps Lock
Dodano
24.12.2005 14:41:37
andrev123:
powiem Ci tak nie wieź do końca w te bzdety dotyczące resetowania hasła w Win XP zadziała pod wearunkiem źe stwoźoną masz dyskietkę do resetowania a ty jej nie posiadasz. Trochę wyobraźni wypnij dysk idź do kolegi zgraj dane i format. Najprościej!!!!!!!.
Są programy do resetowania hasła niezaleźne od Microsoftu podpowiem tylko źe na Linuxie. Nazwy nie podam trzeba się trochę napracować i zasłuźyć.

I strace gwarancje ... A 40 GB niebede przesylal przez neta.

No moze ktos wie jak sprawdzic co bylo wpisane ;[
Ukey
Dodano
24.12.2005 14:26:00
powiem Ci tak nie wieź do końca w te bzdety dotyczące resetowania hasła w Win XP zadziała pod wearunkiem źe stwoźoną masz dyskietkę do resetowania a ty jej nie posiadasz. Trochę wyobraźni wypnij dysk idź do kolegi zgraj dane i format. Najprościej!!!!!!!.
Są programy do resetowania hasła niezaleźne od Microsoftu podpowiem tylko źe na Linuxie. Nazwy nie podam trzeba się trochę napracować i zasłuźyć.
andrev123
Dodano
23.12.2005 22:43:29
w ucho niebede go lac ;]. A to haslo wolal bym sie dowiedziec niz je wywalac ;[. No nic widze ze chyba nikt tutaj niebedzie wiedzial jak sie dowiedziec co bylo klikane na tej klawiaturce ekranowej.;]
Ukey
Dodano
23.12.2005 18:51:48
W ucho daj temu koledze to Ci powie ;)
Na forum był podawany sposób zresetowania hasła – poszukaj.
Żółty
Dodano
23.12.2005 18:48:42
No na moje konto.. A ze jestem adminem a reszta domownikow ma ograniczenie to kwicze ;[ Bo formata moge zrobic dopiero jak nagram wszystkie pliki z dysku C Czyli jak bede miec nagrywarke sprawna. A dodam ze system jest juz tak zaniedbany ze prawie nic niechce dzialac ;]. Oczywsicie niechodzi mi tu o zlodziejstwo czy cos w tym stylu poprostu chce sie dowiedziec co ten deb... wymoncil za haslo
Ukey
Dodano
23.12.2005 18:46:24
To hasło, które Ci wprowdził to do czego ??
Żółty
Dodano
23.12.2005 18:40:26
Wiem wiem ... post pod postem ale czy naprawde nikt niewie :?: :?
Ukey
Dodano
23.12.2005 18:38:50
Ukey
Dodano:
23.12.2005 17:31:50
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1