Klawiatura ekranowa pytanie ..
Czy jest mozliwosc zobaczenia co bylo wciskane na klawiatrce ekranowej (chodzi o ten programik w XP). Bo kumpel wprowadzil mi haslo za pomoca tej klawiaturki i niemoge go zlamac a format niewchodzi w gre tak jak i inne "zabawy"
Edit : Albo czy ktos zna jakim programem takie informacje uzyskam .
Edit : Albo czy ktos zna jakim programem takie informacje uzyskam .
Odpowiedzi: 12
Xamil:
To podczas jego nieobecności teź mu wpisz hasło...A tak powaźnie, to dzwoń do niego.Co on jajca sobie robi?
Chyba golebia mam wyslac pocztowego :D Bo On niema telefonu kom. ;] A do mamy czy siostry niemam numeru ;[
To podczas jego nieobecności teź mu wpisz hasło...A tak powaźnie, to dzwoń do niego.Co on jajca sobie robi?
Ktonta z ograniczeniem niemaja mozliwosci wlonczenia Nero. A instalacji tez nieprzeprowadze bo zablokowalem ;]. A kumpel wyjechal i przyjedzie dopiero po sylwq ;[
A przepraszam czy na koncie z ograniczeniami nie moźesz nagrac danych na płyty? Wydaje mi się, źe nie powinno być problemu..... Chyba ze konta z ogr. mają zablokowany dostęp do tych folderów.
A, i lepiej rzeczywiście daj w ucho koledze, albo jemu w kompie hasło zmień i powiedz, źe jak ci odda twoje to ty mu odblokujesz kompa ;)
A, i lepiej rzeczywiście daj w ucho koledze, albo jemu w kompie hasło zmień i powiedz, źe jak ci odda twoje to ty mu odblokujesz kompa ;)
andrev123:
powiem Ci tak nie wieź do końca w te bzdety dotyczące resetowania hasła w Win XP zadziała pod wearunkiem źe stwoźoną masz dyskietkę do resetowania a ty jej nie posiadasz. Trochę wyobraźni wypnij dysk idź do kolegi zgraj dane i format. Najprościej!!!!!!!.
Są programy do resetowania hasła niezaleźne od Microsoftu podpowiem tylko źe na Linuxie. Nazwy nie podam trzeba się trochę napracować i zasłuźyć.
I strace gwarancje ... A 40 GB niebede przesylal przez neta.
No moze ktos wie jak sprawdzic co bylo wpisane ;[
powiem Ci tak nie wieź do końca w te bzdety dotyczące resetowania hasła w Win XP zadziała pod wearunkiem źe stwoźoną masz dyskietkę do resetowania a ty jej nie posiadasz. Trochę wyobraźni wypnij dysk idź do kolegi zgraj dane i format. Najprościej!!!!!!!.
Są programy do resetowania hasła niezaleźne od Microsoftu podpowiem tylko źe na Linuxie. Nazwy nie podam trzeba się trochę napracować i zasłuźyć.
w ucho niebede go lac ;]. A to haslo wolal bym sie dowiedziec niz je wywalac ;[. No nic widze ze chyba nikt tutaj niebedzie wiedzial jak sie dowiedziec co bylo klikane na tej klawiaturce ekranowej.;]
W ucho daj temu koledze to Ci powie ;)
Na forum był podawany sposób zresetowania hasła – poszukaj.
Na forum był podawany sposób zresetowania hasła – poszukaj.
No na moje konto.. A ze jestem adminem a reszta domownikow ma ograniczenie to kwicze ;[ Bo formata moge zrobic dopiero jak nagram wszystkie pliki z dysku C Czyli jak bede miec nagrywarke sprawna. A dodam ze system jest juz tak zaniedbany ze prawie nic niechce dzialac ;]. Oczywsicie niechodzi mi tu o zlodziejstwo czy cos w tym stylu poprostu chce sie dowiedziec co ten deb... wymoncil za haslo
To hasło, które Ci wprowdził to do czego ??
Wiem wiem ... post pod postem ale czy naprawde nikt niewie :?: :?
Strona 1 / 1