Klawiatura bezprzewodowa

Kupiłem klawiature bezprzewodową marki Trust Wireless Keyboard+mouse 300Dk za 1.. i nie wiem czy dobrze zrobiłem???.
Jak toś ma taką kla............ niech się wypowie na jej temat.
Ile trzyma klawiatura a ile mysz

Please .
Wasze zdanie jest dla mnie waźne

Odpowiedzi: 10

The_judge:
z tego co widze, to mycha tez jest bezprzewodowa ?

Tak dokładnie
Wspominałeś coś o opóźnieniach na monitorze i podczas grania w Q3.
Ja nie odczułem zadnych opóźnień :–) , moźe dlatego źe teraz sobie leźe daleko od kompa i tego nie widze

The_judge:
Co do batrii, to czy nie ma mozliwosci wlozenia akumulatorkow, ktore mozna ladowac ?

Jest moźliwość.Właśnie miałem to na myśli ale chyba źle się wyraziłem
kylson:
rozglądam się za ładowarką do baterii
kylson
Dodano
06.07.2003 00:03:25

Jesli tak to czy nie odczuwasz pewnego opoznienia na monitorze, gdty ruszasz myszka ?

Podobno (nie wiem tego na pewno) mychy bezprzewodowe nie nadaja sie do gry np w Q3 czy UT2k3.
A jakie tym masz wrazenia ?

Co do batrii, to czy nie ma mozliwosci wlozenia akumulatorkow, ktore mozna ladowac ?
The_judge
Dodano
05.07.2003 23:45:53

Jesli tak to czy nie odczuwasz pewnego opoznienia na monitorze, gdty ruszasz myszka ?

Podobno (nie wiem tego na pewno) mychy bezprzewodowe nie nadaja sie do gry np w Q3 czy UT2k3.
A jakie tym masz wrazenia ?

The_judge
Dodano
05.07.2003 23:45:53
Ze starego sprzętu to nadaje się tylko klawiatura bo z myszką miałem problem który jest opisany tu na forum
kylson
Dodano
05.07.2003 20:36:56
A co zrobiles ze starym sprzetem?Czy czeka na ekstremalna sytuacje?
theboss78
Dodano
05.07.2003 20:26:40
Ogólnie zestaw jest okey :)
Tylko jest ból źe trzeba zmieniać baterie.W sumie kolega mówił źe klawiatura mu trzyma od Lutego a myszka przez dwa miechy.Nie wiem czy mu wierzyć czy nie ale ja juź powoli rozglądam się za ładowarką do baterii
kylson
Dodano
05.07.2003 20:16:15
I jeszcze ta cena.Cos wspanialego w porownaniu do innych zestawow.
Tez zastanawiam sie nad kupnem takiego zestawiku.I chyba zdecyduje sie na ten co Ty masz :D :D
theboss78
Dodano
05.07.2003 19:50:33
pIEKAr:
minusów prawie ten sprzęt nie ma jednynie to źe jak sie coś zwali to często niedonaprawienia .

Wrazie czego to mam gwarancje na 12 miesięcy takźe wiesz , a później to i tak się zmieni na coś innego

pIEKAr:
Ale Kylson RZYCZĘ ci miłej pracy na bezprzewodowym sprzęci.

Dzięki bardzo :)
kylson
Dodano
05.07.2003 18:28:21
To jest ogólnie dobra rzecz no

plusy(myszy) źe nie trzeba czyśćić ciągle

minusów prawie ten sprzęt nie ma jednynie to źe jak sie coś zwali to często niedonaprawienia .

pIEKAr
Dodano
05.07.2003 16:05:04
To jest ogólnie dobra rzecz no

plusy(myszy) źe nie trzeba czyśćić ciągle

pIEKAr
Dodano
05.07.2003 16:05:04
kylson
Dodano:
02.07.2003 01:31:46
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1