klaskacz
jest moźe taki program, który by słuchał przez mikrofon i pod klaśnięciu 2 razy włączał jakiś progam ,który został przez nas wybrany w programie.troche zagmatwałem.
widziałem w amerykańskich filmach[choćby Starsza pani musi zniknąć} ,źe oni kupuja takie pudełko i uźwyają do włączania tv ,bądź światła.
jest takie coś do kompa??[mikrofon oczywiście mam]
widziałem w amerykańskich filmach[choćby Starsza pani musi zniknąć} ,źe oni kupuja takie pudełko i uźwyają do włączania tv ,bądź światła.
jest takie coś do kompa??[mikrofon oczywiście mam]
Odpowiedzi: 9
damianos miał swego czasu problem z monitorem:D
kurde.pytałem sie czy jest taki program , a nie po co mi jest potrzebny.jak nie ma dto dup.a
kurde.pytałem sie czy jest taki program , a nie po co mi jest potrzebny.jak nie ma dto dup.a
typowe polskie lenistwo
Nie latwiej po prostu klikanc dwa razy i po klopocie :?: Po miesiacu takiego wylaczania kompa bedziesz mial rece jak robotknik fizyczny a i wspollokatorzy chyba sie nie uciesza – wole tradycyjna metode
:? :? :? No comennts....– to juz jeden klawisz jest potrzebny
...ale tego to juz nie kapuje...nie mam monitora i sobie klaszcze przed sama jednostka centralna :?: i jaka mam z tego radoche jak nawet wiadomosci na Onecie nie przeczytam :?: taka ze je wlaczylem za pomoca klaśnięcia i kaszlnięcia...
–idziesz spać i leźysz w łóźku i nie chce ci sie wstawać źeby wyłaączyć kompa.wystrczy klasnąć
Nie latwiej po prostu klikanc dwa razy i po klopocie :?: Po miesiacu takiego wylaczania kompa bedziesz mial rece jak robotknik fizyczny a i wspollokatorzy chyba sie nie uciesza – wole tradycyjna metode
–chodzisz po domu i nie chce ci się nicklikać ,więc klaskasz
:? :? :? No comennts....– to juz jeden klawisz jest potrzebny
nie masz monitora i wszystko robisz za pomocą klaśnieć
...ale tego to juz nie kapuje...nie mam monitora i sobie klaszcze przed sama jednostka centralna :?: i jaka mam z tego radoche jak nawet wiadomosci na Onecie nie przeczytam :?: taka ze je wlaczylem za pomoca klaśnięcia i kaszlnięcia...
weź sobie np tak:
–idziesz spać i leźysz w łóźku i nie chce ci sie wstawać źeby wyłaączyć kompa.wystrczy klasnąć
– nie masz monitora i wszystko robisz za pomocą klaśnieć:P
– nie masz monitora i wszystko robisz za pomocą klaśnieć:P
...a przy piednięciu zeby sie wentylatory szybciej kręciły... :D :D :D
Moge byc wscipski i zapytac sie po co to komu :?: Przeciez to tylko utrudnienie, bo normalnie masz myszke w reku i chcesz sobie dajmy na to gre uruchomic to musisz sie oderwac od myszki badz klawiatury i nawalac w dlonie (pamietajmy ze w Polsce nie wszystko jest idealnie zrobione, wiec moze trzeba bedzie glosniej i czesciej) no i moze Ci sie wtedy cos wlaczy...sorry ale nie widze sensu...
Moge byc wscipski i zapytac sie po co to komu :?: Przeciez to tylko utrudnienie, bo normalnie masz myszke w reku i chcesz sobie dajmy na to gre uruchomic to musisz sie oderwac od myszki badz klawiatury i nawalac w dlonie (pamietajmy ze w Polsce nie wszystko jest idealnie zrobione, wiec moze trzeba bedzie glosniej i czesciej) no i moze Ci sie wtedy cos wlaczy...sorry ale nie widze sensu...
gusioo:Wszystko cacy – tylko wytłumacz mi: jak uruchomić program przy wyłączonym komputerze ?
Ja sformuowanie:
klonpiotr:jest moźe taki program, który by słuchał przez mikrofon i pod klaśnięciu 2 razy włączał jakiś progam ,który został przez nas wybrany w programie.
rozumiem wten sposob, ze gosciu chce aby przy wlaczonym juz kompie po podwojnym klasnieciu odpalal mu sie jakis program.
tosz to proste.trza uwaźnie czytać.
a tak wogóle to moźnaby podłączyć do kompa i źeby go wlączał.
pod klaśnięciu 2 razy włączał jakiś progam
a tak wogóle to moźnaby podłączyć do kompa i źeby go wlączał.
Wszystko cacy – tylko wytłumacz mi: jak uruchomić program przy wyłączonym komputerze ?
Moze mozna wykorzystac program do obslugi glosowej kompa (o ile taki jest ;p) i oczywiscie zamiast nagrywac komende np. ,,Odpal Mój Komputer" klaskasz dwa razy i juz.
do swiatla jest na bank, nie jest nawet trudno takie cos zrobic, ,ale czy do kompa ? nie wydaje mi sie
Strona 1 / 1