kilka problemów, proszę o pomoc...

witam, to mój pierwszy post na forum ale od razu przejde do konkretów. Mam kilka problemów z którymi nie mogę sobie poradzić, niedawno miałem kilka trojanów z serii "spy sheriff" ale jakoś sobie na szczęście poradziłem. Miałem teź problemy ze zmianą tapety, ale teź jakoś dałem rade. Teraz juź nie mam siły.

1. Pierwszy problem polega na tym, źe podczas wchodzenia do meczu w FIFIE 2006 monitor odwala mi pływające po ekranie okienko "Sync. Out of Range". Moja karta graficzna jest raczej dobra (GeForce FX5700) a ustawienia grafiki to 1152x864 i odświeźanie 75Hz.

2. Drugi problem wiąźe się z poprzednim. a więc zawsze gdy chcę wyjść z Fify po pojawieniu sie okienka Sync. Out of range poprzez Ctrl+alt+delete, pojawia mi się takie okienko.

Pojawia mi się ono takźe przy włączeniu komputera. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, źe gdy klikam zamknij lub OK to po kilku sekundach znów sie pojawia i tak w koło macieju. Dopiero za którymśtamdziesiątym razem łaskawie przestaje sie pojawiać.

3. trzeci problem objawia się przy kaźdym starcie komputera. Wyskakuje mi wtedy jedno po drugim okienko dotyczące programu WinFix i prosi abym to zainstalował. Wygląda to nawet powaźnie ale jakoś nie mam pewności co do tego.

Mam nadzieję źe pomoźecie mi :) pozdrawiam

Odpowiedzi: 1

1. Monitor na bank obsluzy taka czestotliwosc ? Zmniejszenie w opcjach nic nie daje ?
2. Problem ze sterownikami grafiki – przeinstaluj. Byc moze zwiazane jest to rowniez z 1.
Inna wersja sterownikow ? Moze starsze ?
3. Jesli to winfix.exe – nie za dobrze poradziles sobie z wirusami. Szukaj nazwy w rejestrze i usun jesli znajdziesz. Sprawdz rowniez msconfig.
EL NINO
Dodano
15.10.2005 22:01:59
Fyllin
Dodano:
15.10.2005 20:28:27
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1