kieszeń na usb
Rok temu kupiłem kieszeń na usb. wszystko było dobrze do pewnego czasu, kieszeni jest niewidoczna a raczej nierozpoznawalna przez ,system pokazuje komunikat awaria urządzenia a rzeby było ciekawiej to sprawdzałem ja na innych kopach to chodzi bez zastrzeźeni czy ktoś morze mi pomoc pozdrawiam :oops:
Odpowiedzi: 2
Sprawdziłeś czy porty USB działają prawidłowo.
Do kieszeni powinien być program,odinstaluj go restart kompa,podepnij kieszeń i zobacz czy komp wykrywa kieszeń,zainstaluj oprogramowanie kieszeni i zobacz.
Jak nic usuń wszystko co kieszeń,menadzer urządzeń i odinstaluj wszystko co USB,restart i niech system ponownie zainstaluje USB 1.1 i jak masz USB2.0 to doinstaluj sterowniki i zrób to co pisałem wcześniej.
Do kieszeni powinien być program,odinstaluj go restart kompa,podepnij kieszeń i zobacz czy komp wykrywa kieszeń,zainstaluj oprogramowanie kieszeni i zobacz.
Jak nic usuń wszystko co kieszeń,menadzer urządzeń i odinstaluj wszystko co USB,restart i niech system ponownie zainstaluje USB 1.1 i jak masz USB2.0 to doinstaluj sterowniki i zrób to co pisałem wcześniej.
Podstawowa sprawa to to czy inne urzadzenia działaja pod USB (1.1, 2.0 ??)
Czy dysk w ogóle pracuje podpiety bezposrednio do IDE ??
Czy dysk w ogóle pracuje podpiety bezposrednio do IDE ??
Strona 1 / 1